UFO 2, FOREO Sweden

Am încercat noul UFO 2 de la FOREO Sweden. 5 motive pentru care mi-a plăcut

Trendurile de îngrijire a pielii inspirate din frumusețea coreeană au ajuns demult și la noi, și, odată cu ele, noi, femeile am început să înțelegem din ce în ce mai bine de ce este important să ne tratăm tenul cu atenție.
Nu este necesar să menținem o rutină de skincare complicată, iar timpul nostru chiar e valoros și trebuie consumat eficient și când vine vorba de a ne răsfăța pielea. În plus, hai să recunoaștem, ne dorim să ținem pasul cu cele mai noi gadgeturi lansate pe piață, indiferent că e vorba de zona bucătărie, smartphones sau, de ce nu, de industria frumuseții.

Sunt mereu în căutare să aflu ce pot face în plus pentru tenul meu, astfel încât să își mențină sau să își recapete aspectul suplu, dar fără să trec pragul unui centru de înfrumusețare. Îmi doresc să mă ocup de tenul meu din confortul casei mele și să îl răsfăț cu ceva comod de inclus în rutina mea de beauty zilnică. Astfel, am descoperit noul dispozitiv UFO 2 de la FOREO Sweden, care m-a cucerit nu doar datorită designului sofisticat și culorii vibrante. Iată la ce mă refer!

În primul rând, FOREO, brandul suedez vizionar de beautytech a lansat noul device UFO 2, dispozitivul de îngrijire al tenului care îți oferă un tratament facial spa în doar 90 de secunde.

Cum funcționează noul UFO 2 de la FOREO Sweden?


Dispozitivul inteligent UFO 2 se folosește împreună cu măștile premium concepute special pentru nevoi diferite ale tenului și pentru momente diferite ale zilei. Un tratament facial revoluționar care folosește o tehnologie bazată pe hiperinfuzie și în care se împletesc trei funcții: încălzire, răcire și pulsații T-Sonic. În etapa de încălzire, tenul este pregătit pentru a absorbi cât mai profund ingredientele active din măștile textile UFO Power. Crioterapia împrospătează pielea, îi dă un aspect ferm, diminuează porii și inflamația de la nivelul tenului. Pulsațiile T-Sonic au rolul de a stimula microcirculația și ajută la absorbția formulei măștii pe care o alegi.

Cum am folosit UFO 2?


Simplu. Am fixat masca UFO Power din microfibre (pe care o poți cumpăra în funcție de ce nevoi are tenul tău) pe device-ul UFO 2 și am pornit device-ul. Apoi, am început să îmi masez tenul folosind mișcări de glisare, astfel încât să nu neglijez nici un centimetru de piele. Trei pulsații consecutive marchează că tratamentul spa complet s-a încheiat. Răsfățul durează doar 90 de secunde, iar în tot acest timp ingredientele benefice din mască au pătruns eficient în piele.



5 motive pentru care am devenit dependentă de UFO 2, după ce l-am folosit zilnic timp de o săptămână.


•    Am economisit timp prețios.
E timpul să fim realiști – nimeni nu mai are timp în ziua de azi să petreacă ore în șir într-un centru de înfrumusețare. În schimb, UFO 2 îmi oferă un tratament facial complet în doar 90 de secunde, salvându-mi tenul atunci când are un aspect tern și obosit.
•     M-am simțit răsfățată. Masajul facial blând are valențe terapeutice – după două zile de folosit consecutiv dispozitivul, am hotărât să îl includ definitiv în kitul meu de frumusețe. Bonus: e ușor de purtat în călătorie sau în geanta de sală!
•    Tenul meu radiază! Și nu glumesc. Cred cu tărie că demachierea corespunzătoare, o exfoliere blândă a tenului de două ori pe săptămână și tratamentele faciale rapide cu UFO 2 sunt un combo de succes, responsabil de a menține tenul curat și strălucitor. Ce am mai sesizat că aduce în plus UFO 2 a fost că are avantajul să distribuie ingredientele active din mască pe întreaga suprafață a tenului, spre deosebire de o mască tip șervețel obișnuită care uneori nu cuprinde toată fața.
•    Sunt mai trendy. Nu e snobism – se cheamă dovadă de iubire de sine să îți dorești să te poți bucura de cele mai drăguțe lucruri, indiferent dacă e vorba de o little black dress de designer sau de un gadget cool și ultra-feminin precum UFO 2! În plus, device-ul se folosește prin aplicația FOREO pe care am descărcat-o în telefon și care se corelează pe rând cu fiecare tip dintre cele 5 măști UFO Power disponibile.
•    Îmi dă opțiuni, iar acest lucru mă liniștește. Concret, cu UFO 2 nu am avut parte doar de un tratament facial spa complet, ci pot să aleg mereu ce problemă a tenului o vizez. Așadar, dispozitivul include și terapie LED cu opt culori diferite, iar fiecare dintre acestea targetează nevoi diferite ale tenului (mov, alb, verde, portocaliu, albastru, turcoaz, galben, roșu).

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod