Alimente care reduc acneea

Persoanele care se confrunta cu problema acneei trebuie sa stie ca o varietate de alimente sunt deosebit de benefice pentru a preveni sau a reduce acneea.
Intotdeauna trebuie sa alegi alimentele cele mai proaspete pentru a asigura o sanatate de fier organismului si, implicit, te vei putea bucura de o piele catifelata si hidratata. Foloseste-te de sugestiile urmatoare pentru a putea gati niste salate, bauturi si supe delicioase.

Incearca mai multe combinatii folosind legumele si fructele in stare naturala, deoarece gatindu-le nu vei face decat sa distrugi nutrientii si enzimele esentiale pentru o buna digestie si absorbtie. Daca totusi le preferi gatite, portiile mici pentru o singura masa sunt cele mai indicate.


Urmatoarele linkuri te vor duce in listele de fructe, legume, seminte pentru a analiza continutul de vitamine si minerale pe care fiecare aliment le contine. Astfel vei putea decide singur/a dintr-o mare varietate de alimente pentru a-ti asigura echilibrul nutritional zilnic.

Vitaminele, mineralele si acneea

Pentru o piele sanatoasa ai nevoie de multi antioxidanti (vitamina A din betacaroten, vitamina C, E) si seleniu, complex de vitamine B, vitamina D, potasiu, fosfor, magneziu, zinc, fier si sodiu.
O dieta bogata in betacaroten si zinc este foarte benefica pentru acnee. O hranire eficienta a pielii, care porneste din interior va accelera procesul de vindecare a cicatricelor.

Asocierea alimentelor cu suplimentele nutritive lucreaza cel mai bine impreuna. Este foarte important sa combini toate vitaminele si mineralele, deoarece luate separat au nevoie de sfatul unui nutritionist. Daca nu esti sigur/a ca ai luat cate putin din fiecare, verifica lista vitaminelor si a mineralelor pentru a mari cantitatea de nutienti.



Importanta apei si acneea

Bea mai mult de 2 litri de apa pe zi, pentru a elimina toxinele din organism si a asigura o buna functionare a rinichilor, a ficatului si a intestinelor. Un sistem digestiv lenes este adesea corelat cu aparitia acneei.

Apa va mentine pielea supla si perfect hidratata. O piele deshidratata este uscata si aspra, procesul natural de exfoliere al pielii este incetinit si porii sunt blocati, lucru care favorizeaza aparitia acneei.
 

Comentariile 1-50 din 187

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • danni pe 16 Iul 2010, 20:31
    ...

    cum sa beau 2 l de apa nu pot sa beau atata apa :|

    1
    1

  • dina pe 31 Mai 2010, 00:55
    punctele negre de pe nas si barbie.....

    Am mare nevoie de un sfat care poate sa ma scape de aceasta problema,nustiu ce tratamen sa folosesc,nustiu cum in primul rind sa scap de ele...cu ce sfat ma puteti ajuta sa poate este ceva lotiune.....merci mult.

    0
    0

  • Tudorel pe 16 Apr 2010, 10:45
    Nu credeti mai indicat este sa prevenim?

    Eu cred ca este foarte indicat sa prevenim ,inainte de a ne aparea pe fata acneele. Am pentru dumneavoastra doamnelor SOLUTIA .. Intrati aici si convingeti-va.. http://metropolitanscoordonator.blogspot.com/2010/04/gel-de-fata-antibacterial-de-prevenire.html

    0
    0

  • sasha pe 16 Apr 2010, 09:13
    acnee

    sfatul meu: in primul rand, fata trebuie sa fie foarte bine curatata de doua ori pe zi: dimineata si seara. fiecare piele este diferita si fiecare tip de acnee este diferit, din aceasta cauza nu exista o singura solutie pentru toata lumea. Eu am incercat diverse solutii, am cumparat si lotiuni de la farmacie, pana cand am gasit tratamentul potrivit. De fapt, acum nu folosesc o singura lotiune, ci un complex de lotiuni: ma spal pe fata fie cu gel Clearsil, fie gel Garnier special pentru acnee, apoi dau cu lotiune tonica Clearsil, apoi aplic o lotiune cumparata de la farmecie: Zynerit, care face minuri, si apoi crema hidratanta. Bineinteles, inainte de toate astea, ma demachiez cu lapte demachiant (aici nu prefer ceva anume). Indiferent de marcile folosite, cele trei lotiuni sunt esentiale: gel de fata, lotiune tonica, o lotiune impotriva acneei. La final, o crema hidratanta (aici schimb mereu marcile). Incercati sa schimbati des fata de perna, nu stati in praf, nu puneti mana pe fata!!!! eu am si ovare micropolichistice, plus mostenire genetica, asa ca este o batalie continua, indiferent de varsta :-) succes!

    0
    0

  • crisadani pe 14 Apr 2010, 22:40
    acnee

    si eu am crezut ca nu poti scapa de acnee;nimic mai fals!nu ajuta nimic din ce recomanda pers care au postat,nici chiar nutritionistul!sunt lucruri mai bune si usor de folosit;stau la dispozitie celor interesate.

    0
    0

  • VIKI pe 29 Mar 2010, 18:17
    ACNEE

    SALUT..SI EU MA CONFRUNT CU ACNEEA DE 3 ANI....ACUM ESTE FOARTE BINE..AM UN TEN PERFECT,FOLOSITI E'ROSSAN SI SCAPATI CU GARANTIE 100% IN 8 SAPTAMINI..SUCCESE MARI

    1
    0

  • ramona pe 15 Feb 2010, 16:09
    cosuri

    eu am avut o groaza de cosuri am incercat tot felul de creme scumpe si imi trecea temporar pana cand am inceput sa folosesc crema si lotiune de la plafar si mia trecut treptat in vreo 2 luni da vreau sa zik k nu am mai avut probleme asa mari.dar.........conteaza si viata sexuala.....dar nu in toate cazurile sa stiti va pop si mergeti pe produse naturale.....apropo si stresul si grijile mai pot dauna.

    0
    0

  • mirela pe 7 Feb 2010, 16:02
    lamiia ajuta!!!!!

    buna tuturor!!!!!!!!de vreo12 ani am fost nevoita sa incerk de toate kontra akneei,dar nici un rezultat.,pina medikul de familie m-a sfatuit sa incer ku LAMIE,seara inainte de somn speli fata bine ku solutie obisnuita,si pe fata uskata dai ku o bukatika de lamie doar unde sunt inflatii!!!!!!e de dorit dimineata de spalat fata si de dat ku o krema hidratanta!!!!am kam uitat ce sunt kosuri,doar inainte de menstruatie poate kite unul dar trece fara mare bataie de kap!!!!SUCCESE!!!IMI SPUNETI SI MIE CARE AINCERKAT KUM E,OK!!!!! ATENTIE-PUTIN POATE USTURA

    0
    0

  • gabriela pe 5 Feb 2010, 15:04
    acneea

    imi apar incontinu acnee ce sa fac cu ele pt ca folosesc tot felu de creme pt ele dar nici un rezultat

    0
    0

  • cosmeticiana pe 3 Feb 2010, 19:39
    scapati de acnee cu vaccin !!!!!!!

    dragele mele, nu mai aruncati banii pe toate produsele de pe piata si pe medici. Mergeti si faceti vaccinul antiacnee la institutul Cantacuzino, din bucuresti...scapati pe viata de acnee. succes

    0
    0

  • nutritionist pe 17 Ian 2010, 00:30
    solutii contra acneei

    solutii contra PROBLEMELOR DE TEN Aveti probleme cu tenul acnee, riduri, tonus scazut? Gratuit cei mai buni specialisti in nutritie externa va recomanda personalizat, in functie de problema, un tratament adecvat. Cei are vor sa beneficieze de o evaluare personalizata, si un tratament la fata GRATUIT, sa sune la numarul de telefon 0756.387.060 0756.387.060. ramona_lica@yahoo.com

    0
    0

  • Go-go pe 26 Nov 2009, 20:20
    Mna.

    Nu că nu ştiam asta.Dar la urma urmei e folositor la ceva.Dacă nu articolul,sunt de folos comentariile celorlalţi.

    0
    0

  • ANA pe 17 Nov 2009, 20:58
    acnee

    inca un lucru, am uitat sa mentionez. este o conceptie tare gresita sa spui k nu vei scapa niciodata de acnee. ati vazut voi vreodata un adult cu acnee? undeva pe la 25 ani, orice om trece de la pielea tanara la pielea matura. atunci acneea dispare de la sine. stiu k pare mult timp pn atunci, dar este o veste mult mai imbucuratoare decat sa crezi k vei muri cu cosuri pe fata la batranete.atunci n-o sa va mai ganditi la cosuri, ci la riduri :))) deci nu fumati ,nu beti, duceti o viata linistita, echilibrata si sanatoasa si veti fi frumosi pe dinafara. totusi frumusetea interioara este cea care primeaza. nu uitati

    0
    0

  • ana pe 17 Nov 2009, 20:51
    acnee

    dragi copii, este perfect adevarat, tenul acneic necesita o ingrijire speciala, dar adevarata problema este de fapt inauntrul corpului vostru. cauzele sunt diferite de la persoana la persoana. este foarte important sa mergeti la un dermatolog. poate fi vorba de chisturi ovariene rezolvate prin anticonceptionale, poate fi vorba de alimentatie, ereditate sau pur si simplu rezistenta corpului vostru la factorii externi, lipsa de vitamine si cele necesare pielii. eu am avut acnee de la prima menstruatie, acum am 21 ani, asta inseamna 8 ani de fel si fel de creme de la doctor care imbunatateau situatia pt scurt timp, urmand ca apoi sa apara din nou. mi am rezolvat problema cu roacutane, un medicament foarte puternic cu multe efecte secundare. toti vorbesc despre cat de minunat este dar nimeni nu spune de cati copii din america s-au sinucis din cauza lui. DUCE-TI-VA LA MEDIC INAINTE.trebuie stabilita cauza acneei si luat un tratament corespunzator. eu nu regret deloc k am luat roacutane dar nu doresc sa faca nimeni prostia de a-l lua de capul lui/ei

    0
    1

  • Boros Calin pe 4 Sep 2009, 13:43
    Cum scapi de acnee !

    Ca sa scapi de acnee foloseste Revitol Acnezine www.revitol.ro ,parerea mea,eu l-am folosit iar intr-o luna am scapat de acnee !!!Luati-l cu incredere !

    0
    0

  • Laura pe 2 Iun 2009, 00:01
    acnee

    Buna ziua, vreau sa va marturisesc si eu experienta mea despre acnee.Ma confrunt cu ea cam de la 20 de ani,iar pana acum nici un medicament si nici o crema nu si-a facut efectul.lUCREZ IN FARMACIE SI VA DATI SEAMA K AM FOLOSIT TOATE GAMELE DERMATOCOSMETICE SI TIN SA PRECIZEZ K NUMAI CREME DERMATOSCOSMETICE FOLOSESC,IAR DE RENUMITUL ROACUTANE ABEA AM INTRERUPT TRATAMENTUL PE CARE L-AM URMAT 1 AN SI 1 LUNA,INTRADEVAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI NU MAI IMI IESEAU DAR ACUM VAD K RECIDIVEAZA,ASA K ......DACA AI ACNEE CU EA RAMAI.....PARAREA MEA....CEL PUTIN ASA MI-A ZIS SI MEDICUL ENDOCRINOLOG SI DERMATOLOG....MULTA BAFTA TUTUROR CARE SE CONFRUNTA CU ACNEEA.....SPER CA VOI SA AVETI SUCES.....EU INCA MAI SPER....SI NU MA LAS

    0
    0

  • cosmina pe 27 Apr 2009, 17:58

    Acum 2 lumi eram plina de cosuri din cauza ca am fost la cosmetica pt curatarea tenului si mi s-a infectat toata fata,apoi am urmat un tratament de capul care mi-a facut mai mult rau.Din fericire am fost la un dermatolog si dupa o luna jum de tratament am scapat aproape definitiv,mai am niste pete de care sper sa scap.Ma demachiez in fiecare dim si seara cu un gel de curatare blind de la avene apoi ma dau cu skinoren iar dupa ce patrunde bine in piele(o jum de ora)imi aplic o crema hidratanta tot de la avene cea mai buna marca de cosmetice dupa parerea mea.pt ca ma machiez folosesc un fond de ten special toleriane iar in timpul zilei imi pulverizez apa termala pe care o tin la frigider.Sfatul meu dc vreti sa scpati-mergeti la medic,folositi numai cosmetice noncomedogene de calite si nu mergeti la cosmetica,va puteti curata tenul si acasa cu un exfoliant de 2ori pe saptamina si aveti grija ce mincati si ce beti.BAFTA

    0
    0

  • alexxa pe 16 Sep 2008, 03:23
    Nu cu sapun

    Nu este recomandata folosirea sapunului in cazul acneei. Acesta incarca porii. Se pot folosi gelurile de curatare blande pentru ten acneic si de 2-3 ori pe saptamana un gel exfoliant.

    0
    0

  • stefania luiza pe 16 Apr 2008, 16:15
    Pentru acnee

    nu cred ca este vb despre mancare toata problema este despre igiena adica, trebuie fata spalata de 2 ori pe zi cu apa si sapun si nu apa rece, apa cald asta este tot pt o fata frumoasa si foarte putina crema egal ce fel de crema pa

    0
    0

  • florina pe 17 Ian 2008, 00:22

    Atentie! Este foarte important diagnosticarea tipului de acnee. De exemplu pentru acneea vulgara cele mai eficiente tratamente sunt cele care contin - peroxid de benzoil - ex. brevoxyl. Nu am crezut pana nu am vazut pe pielea mea.

    0
    0

  • daniel pe 18 Dec 2007, 21:55
    Acnee

    Si eu am avut accnee dar am mai scapat de chestia asta oribila, prin faptul ca mi-am inceput viata sexuala... Sa stiti ca merge chestia asta, am incercat nenumarate chestii dar nu au mers.

    0
    0

  • roxana pe 27 Nov 2007, 21:06
    Scapa-ma de acnee plsssssss......

    ..sincer va spun nu mai rezist absolut deloc....am incercat masti, lotiuni si mai multe lucruri dar se pare ca nu prea au efect. Fata mea este mai tot timpul uleioasa si nu-mi place absolut deloc...am chiar si prosop separat pe care-l tin mereu in sifonier,...am sa incerc sa scap de aceasta acnee oribila...AM VOINTA, va multumesc!!!!!!!

    0
    0

  • david pe 4 Nov 2007, 17:04
    cicatrici post acneice

    cuM POT SA SCAP DE ELE.DE PETELE ROSII SI DE CICATRICI.STIE CiNEVA.CU LASER OPERATIE CHIRURGICA LA CREME???????HELP MY

    0
    0

  • carmen-elena pe 30 Oct 2007, 15:29
    bafta

    buna..si eu am avut acnee vulgara si am folosit un tratament de 3 luni cu roaccutan.acest tratament trebuie urmat cel putin un an,eu l-am facut 3 luni pt ca nu il mai suportam.am scapat 90% dar cred ca niciodata nu o sa am tenu,pieptu si spatele curat.vreau sa va spun ca un ten cu probleme de acest gen tr ingrijit si hidratat pt totdeauna chiar si cand e curat.daca folositi roaccutan nu va expuneti la soare si fol protrectie si daca mergeti pe strada pt ca riscati sa ramaneti cu pete.eu m-am expus la soare dupa 4 luni si am ramas cu ceva pete.va pup si mult noroc.

    0
    0

  • Roxana pe 22 Oct 2007, 19:43
    Acnee

    Cele mai sigure rezultate se obtin in urma tratamentului cu Soret(roaccutane).Desi e scump..pt cei cu asigurarea e 100% compensat.Eu doar 3 luni am urmat tratamentul..probabil ar fi trebuit mai mult dar l-am intrerupt eu.Cert e ca in 3 luni mi s-a vindecat acneea in proportie de 90%.Plus,cosuri nu mi-au mai aparut deloc.Ce a mai ramas acum sunt urmele(gropitele acelea deranjante) dar se rezolva cu un peeling chimic.In concluzie..pentru toate exista o rezolvare:)

    0
    0

  • ELENA pe 10 Oct 2007, 10:29
    RASPUNS

    IN PRIMUL RAND TREB SA RESPECTI REGULILE DE IGIENA,DUPA ACEEA URMEAZA UN TRATAMENT STRICT DE IGIENA SI UNUL ALIMENTAR!SUCCES!

    0
    0

  • ana pe 9 Oct 2007, 21:17
    acnee

    eu am luat diane 35,intradevar mi-au trecut cosurile dar dupa un timp mi-a reaparut acnea nodulochistica ,si sunt trecuta de 30-dar voua va doresc succes

    0
    0

  • anonima pe 8 Oct 2007, 19:22
    salut si eu AM CAREVA PROBLEME CU ACNEEA

    PUTETI SA MA SFATUITI SI PE MINE CE TREBUIE SA FAC CA SA SCAP DE COSURI?

    0
    0

  • laura pe 21 Sep 2007, 18:43
    acneea

    si eu am avut probleme cu acneea...nu f mari, dar mie mi se pareau catastrofale am incercat tot felul de creme si lotiuni, geluri si antibiotice dar toate mi-l iritau si imi faceau multe puncte negre...acum am incetat si surprinzator au incetat si cosurile il curat cu apa ..daca folosesti prea multe lotiuni mai mult ti le agraveaza...cei 2 litri de apa sunt f imprtanti totusi

    0
    0

  • mikey pe 10 Sep 2007, 12:29
    ????????????????

    folosesc multe creme si lotiuni pt fata,dar cu nimic nu imi trece acneea.O sa incerc si cu ceea ce am citit aici si sper sa scap de aceste impuritati dp fata.

    0
    0

  • carmen pe 1 Sep 2007, 11:11
    am scapat de acnee

    am avut probleme de la 20 de ani si acum am 26.IN SFARSIT AM SCAPAT!!!Ceea ce e urat e ca te doboara psihic.aveam pieptu si spatele plin.cu multa rabdare si in timp se poate vindeca si cu un tratament adegvat.Eu am facut un tratament in ita pe baza de" roaccutan "dar din cate am inteles se face si la noi..pt a face acest tratament trebuie sa mergeti la dermatolog pt ca medicamentele sunt periculoase fara sfatu medicului.propuneti doctorului si in 6 luni cosmarul poate disparea.. succes..

    0
    0

  • Alexandra pe 7 Aug 2007, 22:04
    Succes

    Unul dintre cele mai importante lucruri in combaterea acneei este curatarea eficienta a tenului.Si eu am avut mai demult o acnee mult mai vizibila fata de ceea ce am acum dar dupa ce am inceput sa-mi curat tenul cu mai multa atentie acneea mi s-a ameliorat vizibil.In prezent folosesc in fiecare dimineata pt spalarea tenului sapunul dove pt k nu imi usuca atat de tare tenul iar apoi aplic o crema hidratanta, in prezent folosesc Triple Active Jour de la Loreal pt ten uscat si sensibil iar dupa aceea aplic fondul de ten.Seara ma demachiez cu un lapte demachiant hidratant de la Garnier iar apoi din nou ma spal cu Dove si aplic crema hidratanta.Poate k nu e bine k folosesc produse din game diferite dar eu nu cred in chestia k ar trebui ca toate produsele utilizate sa fie din aceeasi gama.Este f important sa nu va stoarceti cosurile ; e mai bine sa le mascati cu un baton corector pana trec.Tot un lucru important este si aspectul psihologic al acneei, nu trebuie sa va ascundeti de lume , trebuie sa iesiti, sa va bucurati de viata impreuna cu cei ce va iubesc pentru k in viata exista lucruri mult mai grave decat acneea!Sa nu uitati acest lucru si incepeti sa va acceptati asa cum sunteti pentru k aspectul fizic nu reprezinta chiar totul in lumea aceasta!Sper k ceea ce v am spus sa va fie de folos!

    1
    0

  • miron loredana elena pe 7 Aug 2007, 18:38
    punctele negre ma inebunesc

    buna!am 19 ani si de vreo 2 ani au inceput sami apara puncte negre f multe si cosuri nu stiu ce sa mai fac am f la dermatolog am facut tratamente f multe dar nu au dat nici un rezultat nu stiu ce sa mai fac am f si la cosmetica dar nu mi le puteau scoate pe toate oricum de cand am f la cosmetica miau aparut si mai multe mam saturat nu stiu ce sa mai fac va rog sami dati cateva idei le acopar cu fond de ten dar se vad mai tare astept cu nerabdare un ras de la dumnevoastra va multumesc f mult lory si inca ceva daca ma puteti ajuta am 43 de kg vreau sa ma ingras am avut acumjuma de am sau un an sa zic asa 56 si am slabit vreau sa ma ingras ce as putea face?nu sunt o mancaciasa nu am mese regulat ca nu pot va multumesc

    0
    0

  • mihaela pe 25 Iul 2007, 12:30
    vreau un sfat pt acnee

    am 13 ani si am acnee astept sfaturi va rog blue_miki_94 yahoo

    0
    0

  • diana pe 28 Iun 2007, 12:56
    diane 35

    Sunt anticonceptionale si intr-adevar sunt recomandate in tratarea acneei,insa inainte de a incepe un tratament cu aceste pastile ,consultati medicul ginecolog.Acesta iti va spune daca poti urma un tratament cu diane 35 si iti va da si indicatii(se face o pauza la un anumit interval,se iau in functie de tipul de organism) Am incercat un tratament cu aceste contraceptive special pt acnee(doar 3 saptamani,neurmand sfatul medicului) si am luat in greutate in aceasta perioada aproximativ 5kg. Deci,inainte de a lua aceste pastile mergeti si consultati si un medic dermatolog,dar mai ales un medic gineolog. Exista si alte contraceptive recomandate pt tratarea acneei,care insa nu afecteaza greutatea corpului

    0
    0

  • Wanda pe 15 Iun 2007, 09:33
    In mare parte asa e dar....

    poti sa mananci 100% natural si sa bei f multa apa si tot nu-ti trece nimik daca problema porneste dinauntru...cum ar fi de la chisturile ovariene ...

    0
    0

  • TRESTIANU ELENA pe 14 Iun 2007, 14:36
    ACNEEA

    DA ESTE ADEVARAT

    0
    0

  • sikanda pe 11 Iun 2007, 10:08
    naspa situationea

    fratilor aveti acnee?welcome to my club,5 lei inscrierea...:)) si yo din pakte am acnee si cel mai grav e faptul ca nu mai trece desi am incercat peste 5 produse,dar faptul cel mai dureros e ca toti te privesc foartte urat,cu cea mai mare discriminare si dispret numai cand ii vezi cum se uita la tine iti vine sa te impusti in cap.lumea e aiurea tare pe bune.tratamente despre asta habar nam dar poate aveti voi vreo recomandare ceva...

    0
    0

  • petras pe 11 Iun 2007, 09:59
    pe naiba

    parerea mea e ca acneea asta nenorocita trece cum trece si lepra,adica oups nu trece deloc exista o singura cale de a scapa de ea pe care nici eu nu o stiu poate mai multe droguri:))

    0
    0

  • amariei suzana pe 28 Mai 2007, 14:10
    despre acnee

    este adevarat ca band 2 litri de apa zilnic ai cu siguranta un ten frumos(perfect).

    0
    0

  • laura pe 27 Mai 2007, 23:58
    buna!

    nu ptr k sucul contine o gramada de euri si nu este la fel de bun k si apa:P

    0
    0

  • andreea pe 11 Mai 2007, 12:03
    buna!

    nu e o parere ci o intrebare, vreau sa stiu daca in loc de 2 litri de apa pot sa beau 2 litri de suc?

    0
    0

  • cornea ramona pe 9 Mai 2007, 17:50
    acneea vis urat

    m-am saturat de cosuri.

    0
    0

  • Simian Ioana pe 23 Apr 2007, 17:53
    din nou despre tratament

    desi nu am avut rabdare sa strabat toate raspunsurile, va spun ca sunt mai multe linii de tratament in acnee. Daca pe fata voastra se regasesc mai degraba comedoane (puncte negre) cel mai bine merg aplicarile locate de acid retinoic sau azelaic. daca din contra predomina nodulii merg preparatele pe baza de eritromicina. Sistemic tratamentul este variat, fie cu antibiotic in doza foarte mica, bun pentru efectul sau antiiinflamator, preparatele hormonale la femei sau isotretinoinul. Oricum, singura si cea mai sigura cale pentru a scapa de acnee este o vizita la un cabinet dermatologic. Nu aplicati ceea ce auziti de la amici, fiecare avem propriul tip de piele si propria acnee, nu incercati singuri tratamente, mai ales ca unele dintre ele pot fi insotite de serioase efecte adverse!

    0
    0

  • Simian Ioana pe 23 Apr 2007, 17:45
    feriti-va de lactate!

    in privinta alimentelor interzise sau nu in acnee s-a infirmat parerea unora cum ca ciocolata, dulciurile in general sau grasimile ar fi factori ce influenteaza in mod negativ acneea. Totusi, ultimile cercetari au scos la iveala ca laptele si toate preparatele care deriva de la el, degresate sau nu ar putea juca un rol negativ in aparitia acneei.

    0
    0

  • suzana pe 21 Apr 2007, 19:48
    parere

    salutik,anul trecut mi-a aparut o alergie pe fatza si am mers la DERMATOLOG LA MINE IN ORAS(BISTRITZA)mi-a dat o crema:skinoren,kre mi-a facut mai rau intr-o luna.am mers la alt derma ,dar deageaba!am pierdu 3 luni aiurea,fara rezultate.din fericire am mers la cj la derma,am intalnit o doctorita super kre m-a aj mult,intradvar e nevoie d multa rabdare.a trecut aproape un an d knd folosesc tratamentu d akol,fata d cum eram acu sunt fb.mi-a ramas cva semne kre se vad putin,nu sunt deranjante,o sa treak si ele,am incredere in doctorita!ink fak tratament.dak vr mai multe inf intra p adresa mea si o sa vb mai multe suzana_abs(p yahoo)

    0
    0

  • sincariu anamaria pe 20 Apr 2007, 19:54
    acneea va disparea vreodata?

    ma lupt de 3-4 ani cu acest cosmar.am incercat diferite solutii si creme,dar nimic.ma puteti ajuta cu ceva?

    0
    0

  • Sincariu Anamaria pe 20 Apr 2007, 19:31
    alimente care reduc acneea?exista asa ceva?

    sunt o mare purtatoare de acnee,timp de 3-4ani de zile ma lupt cu aceasta problema.am incercat prin diferite moduri sa scap de aceasta problema,insa in zadar,am ajuns sa ma las batuta.am impresia ca unii oameni nu ma accepta in grupul lor din cauza asta.e ceva de facut pt a scapa de acest cosmar?ast sms pe id-ul meu.pupic

    0
    0

  • dana laszlo pe 14 Apr 2007, 21:16

    nu exista studii clinice care sa sustina parerea asta

    0
    0

  • Adeline pe 13 Apr 2007, 01:38
    neglijenta

    Unele persoane chiar nu se ingrijesc.Poate k fara sa-si dea seama, mai mult rau isi fac.Pe unii nici sfaturile profesionistilor nu-i ajuta pentru k sunt incapatanati.Ar trebui sa existe o campanie pentru a-i invata pe tineri,si nu numai, sa se ingrijeask.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod