Află de la specialiști cum să îți păstrezi părul sănătos și frumos în sezonul rece

Iarna este un anotimp plin de provocări pentru părul tău care trebuie să suporte atât provocările temperaturilor scăzute și ale vântului, cât și ale coafatului intens, vopsitului și altor proceduri pe care le realizezi în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Este momentul, așadar, să-i acorzi o atenție specială și să-l ajuți să-și păstreze vitalitatea și strălucirea indiferent de capriciile vremii. Un bun start ar fi îmbogățirea dietei cu cât mai multe legume și fructe pentru a compensa pierderile de vitamine cauzate de frig. Lipsa lor afectează inclusiv sănătatea părului, care, astfel, se deshidratează și se rupe mult mai ușor. Nu uita nici de hidratarea din interior, profită de sezon și bea cât mai multe ceaiuri calde și apă.

De asemenea, foarte importante pentru hidratarea și protejarea firului de păr sunt produsele pe care le folosești pentru îngrijirea acestuia.

În acest sens, încearcă întotdeauna să alegi produse cosmetice de calitate, potrivite tipului tău de păr.

Îți recomandăm noile produsele Gerovital Tratament Expert, create de către experții Gerovital pentru a răspunde nevoilor speciale de îngrijire a părului. Produsele din această gamă sunt grupate în sub-game, fiecare responsabilă pentru tratarea diferitelor probleme ale părului.

Astfel, pentru a preveni deteriorarea părului în sezonul rece, îl poți răsfăța cu tratamentul special din sub-gama Gerovital Tratament Expert Regenerare.
Produsele acestei sub-game răspund eficient problemelor specifice părului degradat și lipsit de vitalitate, hrănindu-l în profunzime și redându-i strălucirea de la rădăcină până la vârf.

Gerovital Tratament Expert Loțiune cu Petroleum acționează la nivelul scalpului, stimulând circulația, iar pe lungimea firului contribuie la hidratarea și hrănirea acestuia, ajutând părul să-și recapete aspectul îngrijit și sănătos.



Gerovital Tratament Expert Kit Regenerare Păr fiole reprezintă, fără îndoială, aliatul perfect împotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluanților, colorărilor oxidative sau ale tratamentelor agresive la temperaturi înalte la care părul tău este supus frecvent.



De asemenea, Gerovital Tratament Expert Șampon regenerant acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi, redându-i un aspect îngrijit și catifelat.



În același timp, Gerovital Tratament Expert Șampon Mască regenerantă îți protejează părul în fața expunerii zilnice la agenții externi ce grăbesc degradarea părului tău, crescând gradul de hidratare și refăcând fibra capilară pe toată lungimea ei.



Produsele din întreaga gamă au prețuri extrem de accesibile și pot fi achiziționate inclusiv online, pe site-ul www.farmec.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod