Acidul hialuronic combate ridurile

Cu siguranta ridurile sunt una dintre problemele care iti dau cel mai mult de gandit si te fac sa constientizezi trecerea anilor. Gratie cercetarilor, ele pot fi combatute nu doar cu ajutorul bisturiului. In ceea ce priveste injectiile antirid, acidul hialuronic este substanta cea mai eficienta.

Pentru cele care vor sa lupte impotriva efectelor imbatranirii, fara durere si interventii chirurgicale, acidul hialuronic este solutia optima. El combate ridurile fara efecte secundare, implementarea lui fiind mult mai simpla decat o interventie chirurgicala.
Acidul hialuronic este ideal pentru combaterea ridurilor fine si extrem de eficient si in lupta impotriva celor profunde.

Acidul hialuronic este prezent in organismul nostru, servind la mentinerea unui nivel bun de hidratare a pielii noastre. El capteaza apa si o mentine in straturile profunde ale pielii. Acidul hialuronic este o molecula care actioneaza in mod asemanator unui burete.

Trtarea ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic se efectueaza prin injectarea unui gel. Odata patruns in piele, gelul retine apa si se amesteca cu acidul hialuronic din piele, dandu-i volum acesteia.
Astfel, pielea capata aspectul initial, ridurile fiind eliminate.

Este vorba de un produs biodegradabil care se imprastie in mod natural in organism. Asadar dezavantajul ar fi acela ca injectiile isi pierd efectul dupa o anumita perioada de timp si trebuie refacute. Avantajul este insa efectul reversibil al interventiei care este mai putin ingrijorator decat aspectul definitiv al interventiilor chirurgiei estetice.

Acidul hialuronic este folosit mai ales pentru ridurile din zona nasului si a gurii. De asemnea, se poate recurge la acidul hialuronic pentru tratarea obrajilor, a fruntii si a ridurilor de sub ochi.
Adesea si buzele sunt remodelate cu ajutorul acidului hialuronic. Acesta este recomandat tuturor tipurilor de ten.

In functie de numarul de ridur care necesita tratare, o sedinta dureaza intre 10 si 30 de minute. Daca esti sensibila, poti solicita in prealabil o anestezie locala. Ea trebuie efectuata cu 45 de minute inainte de interventia chirurgicala. In medie pretul unei injectii este de 300 de euro. Costul unei interventii variaza in functie de numarul de injectii necesare si de tipul de acid hialuronic utilizat.

Efectul va fi vizibil imediat.
La sfarsitul sedintei, ridurile tale au disparut deja, dar rezultatul definitiv apare la 10 zile dupa interventie. Acesta este timpul necesar organismului pentru a asimila acidul. Efectele acestuia dureaza in medie 6-8 luni, iar in cele mai bune cazuri chiar un an. Rezultatele variaza de la o persoana la alta, in functie de varsta, zona tratata si gradul de expunere la soare.



 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina384 pe 9 Sep 2009, 13:21
    creme acid hialuronic

    Eu am incercat cremele cu acid hialuronic gama Anti Age care dau rezultat atat pentru prevenirea ridurilor cat si in combaterea lor in acelasi timp hidrataeaza pielea dandu-i un aspect mai ferm.Pentru cine e interesat de aceste produse va dau link-ul celor de la care am luat si eu http://www.medintex.bizoo.ro/vanzare/cat/7249/Anti+Age

    2
    0

  • dobrica andreea pe 26 Apr 2009, 18:59
    riduri de expresie

    cat costa o interventie cu acid hialuronic sau cu botox???eu am un singur rid de expresie in zona sprancenelor...e mic dar se observa si nu vreau sa se evidentieze cu timpul...puteti sa imi dati si mie un mai ceva ca sa stiu si eu unde sa ma duc?????

    0
    1

  • ana pe 25 Ian 2009, 20:28
    :)

    frumusetea creeaza dependenta orcum ar fi :)

    0
    0

  • mary pe 6 Mar 2008, 17:21
    efecte

    e o interventie interesanta,da putin cam scumpa si efectele dupa cele 6 sau 8 luni care vor fi,adik ma intreb cum va arata fata ta dupa ce trece efectul interventiei,plus k sigur creeaza dependenta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod