Machiaj rapid

8 trucuri care te ajută să te machiezi rapid

Când nu ai timp să faci un machiaj elaborat poţi să apelezi la aceste trucuri care te ajută să te machiezi rapid şi să fii mulţumită de rezultat.

Machiajul constituie pentru unele femei o prioritate şi nu se simt bine dacă ies din casă fără să aplice rimel, fond de ten sau ruj. În schimb, pentru altele poate să fie o corvoadă în plus şi preferă să nu îşi piardă foarte mult timp cu machiajul. Însă, aceste câteva trucuri sunt potrivite pentru ambele categorii, deoarece te ajută să te machiezi rapid, fără bătăi de cap şi mult timp investit. Este o soluţie de compromis atunci când nu ai timp sau dispoziţia necesară pentru a te machia.

Iată câteva trucuri practice ca să te machiezi rapid şi să arăţi bine:


Aplică o linie cu creionul kohl pe partea de jos a ondulatorului de gene

Acest mic truc te va ajuta să ai genele perfect curbate cu ajutorul ondulatorului, dar şi să aplici dermatograf pe linia genelor. Astfel, defineşti forma ochilor şi accentuezi privirea. Cu doar un strat subţire de mascara aplicat vei obţine un machiaj rapid pentru ochi.

Acordă atenţie sprâncenelor

Doar prin conturarea perfectă a sprâncenelor poţi să obţii un look îngrijit, fiind suficient acest lucru atunci când nu ai suficient timp pentru a face un machiaj complet.


Foloseşte corect anticearcănul

Acesta se aplică formând un "V" sub ochi, nicidecum doar strict sub ochi.

Creionul pentru ochi

Chiar dacă ai un creion pentru ochi foarte vechi sau care nu lasă o linie aşa cum ţi-ai dori poţi să recurgi la acst truc: ţine flacăra unei brichete pe vârful creionului. Acest lucru va permite ca linia trasată pentru definirea genelor să fie una perfectă şi vizibilă.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod