8 nuanțe de ojă în tendințe pentru toamna 2020

De la nuanțe de roz pal și până la tonuri închise de bleumarin, în această toamnă sunt în trend culori moderne și feminine care îți vor face manichiurile și mai interesante
În afară de tonurile închise și nuanțele specifice de cărămiziu, gri și roșu închis pe care le vedem adesea în trend toamna, acest sezon aduce și câteva noutăți surprinzătoare în ceea ce privește culorile de ojă.

Se poartă nuanțele neutre precum roz pastel, camel, gri pal sau verde măsliniu, pe lângă tonurile închise de roșu vin sau bleumarin.

Iată ce nuanțe de ojă sunt în tendințe în toamna 2020: 


Camel

Această nuanță este perfectă pentru toamnă, fiind o combinație de roz pal, camel și cărămiziu. Este un ton neutru care se potrivește cu orice ținută și se numără printre cele mai importante tendințe ale sezonului. 

Nuanțe de burgund

Tonurile de grena care amintesc de nuanțele vinului sunt în tendințe în fiecare sezon rece, iar în această toamnă vom vedea tot mai des nuanțe de roșu burgund sau bordeaux.
Poți opta pentru variantele clasice de ojă, dar și pentru oja în nuanțe închise de roșu vin cu accente strălucitoare.

Glitter argintiu

Un glitter neutru argintiu este o alegere bună pentru toamnă și se numără printre tendințele acestui sezon. „Oja cu glitter este grozavă pentru că este foarte versatilă. Poate fi purtată simplă sau în cadrul unei manichiuri de tip nail art”, declară pentru refinery29.com manichiuristul vedetelor Tom Bachik.

Verde măsliniu

Oja verde te ajută să obții manichiuri care arată neașteptat de șic, este de părere nail artista Betina Goldstein.
„Tonurile pământii de verde sunt întotdeauna în tendințe”, spune specialista. O nuanță de verde olive are un aspect natural deosebit și se numără printre culorile de ojă în tendințe pentru toamna 2020.

Brun

Iarna trecută, ciocolatiul închis a fost principalul trend în materie de culori pentru manichiuri în rândul celebrităților. Dar în această toamnă vom vedea nuanțe mai deschise și mai calde de maro și brun. Sunt nuanțe inspirate de imprimeul carapace de broască țestoasă pe care îl vedem atât de des sub forma ramelor de ochelari în trend.

Gri fumuriu

Atunci când nu știi ce nuanță să alegi, un ton neutru și interesant de gri fumuriu este alegerea perfectă.
Sezonul acesta se poartă nuanțele reci și misterioase de gri, care se potrivesc cu orice ținută de toamnă.

Bleumarin glossy

Dacă ești în căutarea unei nuanțe trendy, nu vei da greș cu un ton închis și sexy de bleumarin. Alege o ojă cu un finish lucios sau aplică un top coat pentru strălucire care va amplifica frumusețea nuanței.

Roz prăfuit

Atunci când îți dorești o nuanță de roz care nu este nici pastelată, nici neon, poți alege o variantă sofisticată de roz prăfuit. Este un ton feminin și elegant, perfect pentru zilele de toamnă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod