7 trucuri ca să arăţi sexy fără machiaj. Află ce trebuie să faci!

Nu eşti tocmai mulţumită de felul în care arăţi fără niciun pic de machiaj? Nu eşti singura. Potrivit unui nou studiu, 44% dintre femei se simt neatrăgătoare fără machiaj. Dar poţi apela la câteva mici trucuri simple care te ajută să fii foarte sexy şi 100% naturală, fără fond de ten, dermatograf sau rimel. Iată ce poţi face:

Nu eşti tocmai mulţumită de felul în care arăţi fără niciun pic de machiaj? Nu eşti singura. Potrivit unui nou studiu, 44% dintre femei se simt neatrăgătoare fără machiaj.

Dar poţi apela la câteva mici trucuri simple care te ajută să fii foarte sexy şi 100% naturală, fără fond de ten, dermatograf sau rimel. Iată ce poţi face:

1. Sprâncene impecabile


Sprâncenele sunt cele care îţi definesc chipul şi din acest motiv trebuie să ai grijă ca ele să fie perfect retuşate. Dacă de ani de zile te pensezi singură, este momentul să apelezi la un specialist care poate scoate ce e mai bun din sprâncenele tale.

 

2. Vopseşte-ţi genele


Genele tale sunt mai lungi decât crezi, chiar dacă fără mascara par... invizibile. În cele mai multe cazuri vârfurile sunt subţiri şi aproape blonde, ceea ce face ca genele să pară mai scurte. Vopseşte-ţi genele într-un salon de înfrumuseţare, ceea ce te va ajuta să-ţi pui în valoare ochii chiar şi fără machiaj.

 

3. Ochi odihniţi


Pune-ţi ochii în valoare cu ajutorul unui tratament simplu: aplică în fiecare dimineaţă două pliculeţe de ceai verde fierte şi răcite pentru ca circulaţia din jurul ochilor să fie stimulată. În acest fel cearcănele sunt mult reduse iar pungile de sub ochi dispar ca prin minune!

 

4. Exfoliază şi hidratează intens


Exfolierea tenului o dată la câteva zile te ajută să arăţi proaspătă şi să îndepărtezi celulele moarte care răpesc strălucirea pielii tale. Hidratarea este extrem de importantă pentru că îţi face pielea suplă şi elastică, reuşind să estompeze ridurile.

 

5. Tratează problemele pielii


Nu ignora problemele pielii tale. Cu cât tenul tău este mai sănătos, cu atât mai puţin vei avea nevoie de fond de ten sau corector pentru a ascunde imperfecţiunile. Apelează la sfaturile unui dermatolog ca să scapi de acnee, puncte negre, comedoane sau capilare vizibile.


6. Un bronz cu efect natural


Autobronzantele cu un efect delicat, natural, îi oferă pielii tale acea strălucire de "vacanţă de vară". Vei reuşi astfel să estompezi micile imperfecţiuni, iar tenul va avea o culoare mai uniformă.

 

7. Particule strălucitoare


Cremele de faţă hidratante cu particule strălucitoare îi oferă pielii tale acea frumuseţe naturală care pare să vină din interior. Tenul mat te face să pari obosită, dar cu ajutorul unor mici particule care reflectă lumina, efectul este cu totul altul. (Foto: iStockphoto)

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laurK pe 23 Mar 2013, 09:56
    sexy tot timpul

    Pentru a fi mai sexy, tot ce trebuie sa tii minte este ca trebuie sa fii tu insati – nu trebuie sa incerci sa iti schimbi personalitatea sau sa schimbi cine esti. Iata cele mai bune metode http://cumfacsa.ro/moda-stil/moda/cum-sa-arati-sexy

    0
    0

  • catalina pe 1 Iun 2012, 17:47
    pastrarea tenului impecabil

    eu am tenul uscat,si il tratez cu masti naturale...galbenus de ou,miere si ulei de masline...sau argila peste care pun ori ulei de masline ori miere..si dau efecte,faptul k aproape jumatate din femei se considera neatragatoare fara machiaj,eu cred ca este de vina obisnuinta,pentru k daca ar pleca de acasa nemachiate,si totusi ar trai cu impresia k sunt machiate si totul este ok,ar continua sa nu se mai fardeze...eu sunt de parere k,fardurile dauneaza si ne fac mai urate dupa ce ne demachiem.cine te place te place pt frumusetea interioara(oricum respectivul te va vedea si nemachiata odata si-odata).eu consider k imi sta bine si nemachiata...pup:*

    1
    0

  • AmeliEva pe 31 Mai 2012, 00:28
    dap

    mara, da-ne tu o lectie de frumusete sa te putem aplauda :)) ana-maria: creme, nu cremuri. iti(nu i-ti)recomandam sa te speli bine pe fata, sa nu bei alcool, sa mergi eventual la un dermatolog si sa inveti gramatica.

    4
    1

  • Ana-Maria pe 5 Mai 2012, 19:04
    Fatza mea

    Nu folosesc cremuri,folosesc numai produse naturale ce i-mi recomandatzi sa folosesc pentru fatza mea care are un pic de pete roshii si coshuri?

    0
    2

  • kriss pe 8 Apr 2012, 22:27
    mara

    Imi este foarte interesant sa stiu cum arati tu....:D pentru ca o femeie care arata bine si stie ca arata bine nu o sa compenseze asta niciodata cu afirmatii polemice si rationalizari filosofice. Cel mai bine ar fi sa dai jos kilogramele in plus pe care le ai si care nu iti dau voie sa te bucuri din plin de viata si sa mergi la un salon de frumusete dupa ajutor profesionist ca sa poti accepta cu fruntea sus realitatea care nici pe departe nu este asa cum ai expus-o tu! Succes.

    5
    2

  • mara pe 18 Mar 2012, 13:53
    titlu

    SI DUPA TOATE ASTEA ,VOI SPUNETI CA MAI ESTE FRUMUSETE NATURALA?Papusilor din ziua de azi ,frumusetea vine din oala care fierbe pe foc,si voi nu stiti sa o faceti,ca sunteti foarte ocupate ,frumusetea vine din respectul pt.sine si pt. cei din jur ,pe care multe din voi au uitat sa-l ia din educatia celor 7 ani de acasa,frumusetea vine singura si exista acolo unde totul vine natural!

    26
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod