7 produse de frumusețe care te fac să arăți cu 10 ani mai tânără

Există câteva produse surprinzator de simple care te ajută să arăți mai tânără în câteva minute sau în câteva luni. Iată în ce merită să investești.
Ce nemultumiri ai cu privire la aspectul pielii tale? Oricand poti face schimbari benefice care sa-ti ofere mai multa incredere de sine, oricand poti adauga in rutina un produs care sa revolutioneze felul in care te privesti ca femeie.

Nu cred in creme miraculoase, care elimina orice problema peste noapte, insa cred in produse eficient formulate, care iti pun in valoare trasaturile si te ajuta sa te simti bine cu tine. Asta am aflat si de la Melissa Meyers, un influencer de beauty si moda din Los Angeles care, desi a implinit 54 de ani, arata lejer de 44.
Mi-a facut placere sa-i aflu secretele si ne-am pus de acord in multe privinte.

Iata ce fel de produse de frumusete foloseste ea ca sa arate cu 10 ani mai tanara:

1. O crema hidratanta bine formulata


Melissa crede ca o piele tanara se datoreaza in primul rand folosirii cu regularitatea a unei creme hidratante ce contine ingrediente calmante si hranitoare, antioxidanti, ceramide si uleiuri pretioase. Acestea revitalizeaza tenul obosit, il ajuta sa devina luminos si ferm, cu un aspect mai tanar, mai sanatos.

2.
O crema de ochi cu efect de iluminare


Felul in care arata pielea de sub ochi cantareste mult in aspectul general al chipului tau. Daca e fragila, terna, intunecata, neuniforma, fara fermitate si brazdata de riduri adanci vei parea cu siguranta mai in varsta decat esti de fapt. Foarte putine femei ingrijesc cum trebuie zona de sub ochi si arcada, crede Melissa. Chiar daca nu ai o crema dedicata si folosesti crema ta hidratanta obisnuita, dedica timp pentru a masa corespunzator zona conturului ochilor.
Aplica 3 puncte mici de crema sub ochi si trei in zona arcadei si apoi maseaza delicat cu degetelul inelar in sensul acelor de ceasornic. Nu uita ca si pleoapele au nevoie de ingrijire anti-aging, altfel se vor rida si isi vor pierde fermitatea. De aceea, iti recomand o crema fara parfum pentru zona ochilor. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod