7 cele mai bune creme și serumuri cu colagen pentru piele întinsă și fără riduri

Cremele care stimulează producția de colagen sunt esențiale pe tot parcursul anului, dar trebuie să știi cum să le alegi ca să obții toate beneficiile.
Fibrele de colagen si elastina, care mentin acel aspect „plin”, neted si ferm al pielii, sunt afectate de o multime de factori la care pielea noastra este expusa, printre care radiatiile solare, poluarea, alimentele procesate etc. Productia de colagen scade treptat dupa varsta de 25 de ani, iar la un moment dat acest lucru se va vedea pe chipul nostru prin riduri, linii fine si piele „lasata”. 

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa stimulezi productia de colagen din interior, printr-o dieta bogata in vitamina C (salate, fructe si legume proaspete).
De asemenea, supa de oase este un alt aliment care te va ajuta sa cresti nivelul de colagen din piele si sa sustii sanatatea articulatiilor.

Cat despre ceea ce poti face din exterior, protectia solara este vitala. Aceasta previne ruperea fibrelor de colagen si elastina cauzata de raditiile UV si te protejeaza intr-o mare masura si de efectele poluarii. E bine sa o porti in fiecare zi, chiar si in sezonul rece. Apoi, ingredientele precum vitamina C pura, peptidele si colagenul hidrolizat sunt esentiale in produsele pentru ingrijirea pielii daca vrei sa previi sau sa elimini ridurile. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod