colagen

7 beneficii ale colagenului marin pentru frumusețea ta

Începem cu cea mai tristă veste pe care am primit-o în ultima vreme: producția de colagen se degradează după vârsta de 25 de ani. Cea mai răspândită proteină din corpul nostru, intrând în alcătuirea țesuturilor, mușchilor, oaselor, pielii, articulațiilor, părului sau unghiilor, colagenul e practic păstrătorul frumuseții și tinereții tale.
Ceea ce nu înseamnă, nici pe departe, că trebuie să te resemnezi cu pierderea a tot ce e bun și frumos după dulcii 25 de ani. Din fericire, sesizând nevoile noastre, experții în beauty au descoperit cea mai bună cale de a ne face fericite: colagenul marin, extras din peptidele de colagen provenite din pește. Îți spunem mai jos tot ce trebuie să știi despre această veste extraordinară!

De ce să apelezi la colagen marin?


Există mai multe tipuri de colagen, dar cel marin sau colagenul de tip I e de departe cel mai apreciat.
Astfel, acest tip de colagen e preferat celui de proveniență bovină sau porcină în primul rând datorită biodisponibilității sale superioare. Colagenul marin are o masă moleculară mai scăzută, ceea ce determină absorbția sa mai facilă prin pereții intestinali și în fluxul sanguin. De aici, substanța poate să își pună la treabă calitățile miraculoase, vindecând, reparând și hrănind.

Mai departe, colagenul marin abundă în colagen de tip I. De ce ne impresionează acest lucru? Deoarece, dintre tipurile de colagen regăsite în corpul uman, cel de tip I este cel mai des întâlnit.
Prin urmare, putem afirma că această substanță răspunde exact nevoilor tale.

De asemenea, colagenul marin se remarcă grație compoziției mai bogate în aminoacizi, prin comparație cu cel de natură bovină sau porcină. Printre acestea, cele mai concludente sunt glicina și prolina, ce susțin cu generozitate sănătatea pielii, a unghiilor și a părului.

Nu putem uita nici de sustenabilitate, mai ales că este un concept atât de important azi. Nu lăsa conștiința să te mustre când este vorba despre utilizarea acestui tip de colagen, deoarece este fabricat din rămășițele peștilor proveniți din cele mai curate ape.
Cu alte cuvinte, nu trebuie să îți faci griji că o vietate a murit pentru ca tu să îți păstrezi tinerețea și frumusețea. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod