6 vitamine şi minerale care-ţi aduc frumuseţea. Cum să le foloseşti în fiecare zi


Vitamina E

O găseşti în: seminţe de floarea soarelui, seminţe de dovleac, avocado, migdale, alune de pădure, nuci etc.
Vitamina E îţi menţine pielea hidratată, suplă şi luminoasă. Luptă împotriva radicalilor liberi, responsabili pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Fier

Îl găseşti în: spanac, linte, seminţe de susan, carne de vită, peşte etc.
Ai cearcăne, pielea ta pare încărcată, lipsită de strălucire, iar părul devine tot mai rar? Mai mult fier în alimentaţia ta zilnică te poate ajuta. Consumă alimente bogate în fier asociate cu cele care conţin vitamina C, pentru că îmbunătăţesc absorbţia fierului.

Anemia feriprivă este o cauză pentru apariţia acestor simptome, de aceea este necesar să mergi la medic pentru analize de rutină. Atenţie! Nu lua suplimente de fier fără recomandarea unui medic, pentru că îţi pui sănătatea în pericol! În cantităţi prea mari, fierul devine nociv pentru organism.

Potasiu

Îl găseşti în: legumele verzi, castraveţi, ţelină, varză, banane, kiwi etc.
Potasiul elimină excesul de apă din organism, ajutând astfel la eliminarea toxinelor şi reducerea efectului de faţă umflată, dar şi la eliminarea pungilor de sub ochi.  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod