6 uleiuri naturale şi efectele lor pentru frumuseţe

Beneficiile lor pentru piele şi păr sunt cunoscute de foarte multă vreme, dar abia în ultimii ani uleiurile naturale au câştigat adevărata popularitate pe care o merită.
Conţin substanţe care oferă hidratare intensă, protejează împotriva apariţiei ridurilor, vindecă acneea şi îmbunătăţesc vizibil aspectul pielii şi al părului. Iată şase uleiuri şi beneficiile lor pentru frumuseţe şi sănătate:

Uleiul de Jojoba

Cel mai interesant aspect la uleiul de Jojoba este faptul că structura sa chimică este foarte asemănătoare cu ce a sebumului, substanţa uleioasă secretată la nivelul pielii şi scalpului, cu scopul de a menţine părul şi pielea hidratate. De aceea este o alegere foarte bună pentru a hidrata pielea uscată, dar şi părul sau unghiile casante.
Funcţionează cu succes şi pe post de balsam de buze.

Uleiul de migdale

Uleiul de migdale este bogat în grăsimi monosaturate, ceea ce înseamnă că este intens hidratant pentru piele şi păr.

Uleiul din sâmburi de struguri

Acest ulei este foarte bogat în antioxidanţi, substanţa care luptă împotriva radicalilor liberi. Previne astfel îmbătrânirea prematură a pielii şi apariţia petelor pigmentare. Are efecte astringente, însemnând că acţionează precum un lifting, în special în zona ochilor.
Conţine de asemenea acizi graşi cu efecte antiacneice.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod