6 reguli ca să arăți perfect fără machiaj

Naturalețea a fost întotdeauna apreciată. Dacă vrei să renunți la farduri și cosmetice, dar nu ești mulțumită de aspectul tău natural, încearcă aceste trucuri simple care te vor ajuta să arăți impecabil fără strop de machiaj:

Ai grijă de sprâncenele tale

Când nu porți machiaj, sprâncenele tale vor fi inevitabil în centrul atenției. De aceea este obligatoriu să le acorzi o atenție deosebită. Păstrează-le o formă cât mai naturală, sprâncenele groase fiind în tendințe deja de ani buni. Apelează la serviciile unui specialist, care te va ajuta să le oferi forma care se potrivește cel mai bine chipului tău. Este o greșeală majoră să te pensezi singură.

Pune-ți ochii în valoare

Pentru ca ochii tăi să pară mai mari fără să apelezi la farduri, folosește un ondulator de gene pentru a le curba. În acest fel genele tale vor fi mult mai vizibile, iar ochii tăi vor părea mai mari și mai expresivi.
Un alt truc important este cel de a-ți vopsi genele. Vor fi mai accentuate fără să aplici mascara zi de zi. Poți aplica un gel transparent pentru a le pune în evidență, dar ai putea să apelezi și la extensiile de gene cu un aspect natural.

Albește-ți dinții

Un zâmbet de un alb strălucior îți va schimba radical imaginea. Folosește o pastă de dinți pentru albire sau apelează la kiturile pentru albirea dinților la domiciliu, pe care le poți lua din cabinetele stomatologice. Un zâmbet alb este foarte important pentru a arăta excelent, fiind un plus major pentru aspectul tău.

Îngrijește-ți buzele

Buzele tale trebuie să fie întotdeauna netede și catifelate, cu atât mai mult atunci când nu porți machiaj. Exfoliază-le regulat folosind o periuță de dinți sau un scrub obținut din puțin zahăr amestecat cu ulei de măsline.
Masează-le delicat, apoi clătește-te. Aplică de fiecare dată când ieși din casă un balsam de buze intens hidratant.

Nu îți neglija părul

O culoare a părului ștearsă, lipsită de strălucire sau care nu ți se potrivește, plus o tunsoare care nu te avantajează, ar putea avea efecte neplăcute asupra aspectului tău, mai ales atunci când nu porți machiaj. Alege tunsori simple, ușor de întreținut și culori de păr naturale, care nu au nevoie de o întreținere specială. De asemenea, taie frecvent vârfurile despicate pentru că un păr cu aspect degradat te poate face să pari mai în vârstă.
Folosește uleiul natural de cocos pentru a-i oferi un plus de strălucire părului tău. Pune în palmă câteva picături și aplică pe lungimea părului, evitând rădăcinile și insistând asupra vârfurilor.

Folosește cremă cu factor de protecție solară

Razele ultraviolete sporesc riscurile de apariție a ridurilor premature, dar și de apariție a petelor pigmentare. De aceea este important să folosești o cremă cu SPF de cel puțin 20 nu doar vara, la plajă, ci pe toată durata anului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod