5 trucuri care îţi şterg oboseala de pe chip. Încearcă-le şi tu!

După o noapte pierdută, faţa ta arată de parcă ar veni de la război. Ochi roşii, cearcăne accentuate, ten tern şi niciun strop de luminozitate.

Cu toate ştim că cel mai bun remediu este un somn bun de 7-8 ore, însă, atunci când nu ţi-l permiţi, poţi aplela la diverse trucuri care să te ajute să arăţi mai odihnită şi mai strălucitoare.

 Nu-ţi reface machiajul
Cea mai mare greşeală pe care o facem atunci când pierdem o noapte este să ne refacem machiajul. Atunci când ai petrecut până în zori, iar dimineaţa trebuie să pleci la facultate sau la muncă, cel mai indicat este să-ţi refaci machiajul în totalitate.

Asta implică demachierea celui vechi şi aplicarea unor alte produse. Aşa că, foloseşte demachiant, loţiune tonică şi o cremă hidratantă pe care ai ţinut-o la frigider. Te va revigora într-o secundă.

Felii de castravete pe ochi
După ce te-ai demachiat, dacă ai timp, încearcă să aplici pentru 10 minute două felii de castravete pe ochi. Roşeaţa se va diminua, iar ochii tăi obosiţi îţi vor mulţumi.

Şterge cearcănele cu un anticearcăn
După o noapte pierdută cele mai accentuate sunt cearcănele din jurul ochilor.

Într-o astfel de situaţie nu ai cum să scapi fără un anticearcăn bun. După demachiere şi hidratare foloseşte un fond de ten care să dea un aspect luminos tenului tău. Peste fondul de ten, aplică în jurul ochilor un anticearcăn fluid, prin mişcări de tapotare. Foloseşte puţin produs, dar aplică în mai multe straturi. După ce ai tapotat foarte bine zona din jurul ochilor poţi fixa anticearcănul cu un praf foarte subţire de pudră traslucidă.

Iluminatorul salvator
Atunci când tenul tău este lipsit de strălucire trebuie să aplezi la miraculosul iluminator.

Foloseşte-l în zona ochilor, pe arcade, pe baza pometelui, în interiorul ochilor. El va lumina foarte mult acea zonă şi va da un aspect strălucitor şi odihnit tenului tău. Nu uita şi de blush. Puţină culoare în obraji te va face să arăţi mai tânără şi odihnită.

Evidenţiază buzele
Într-o astfel de situaţie nu este indicat să mai foloseşti fard de ochi. Nu vei face altceva decât să accentuezi roşeaţa şi să-ţi agresezi ochii şi aşa foarte obosiţi. Aşa că, pune-ţi în evidenţă buzele.
Însă, nu folosi tonuri foarte închise. Un alt truc este să aplici şi puţin glos în centrul buzei superioare pentru luminozitate.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod