5 trucuri ca să arăți fresh după ce faci sport

Atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție și vrei să faci mișcare, încerci să strecori în programul tău o ședință de antrenament la sală sau o oră de yoga.
Pare dificil, mai ales dacă trebuie să ieși din sala de fitness arătând fresh, pregătită pentru o nouă zi de lucru. Dar nu este chiar atât de dificil. Există trucuri simple care te pot ajuta să arăți impecabil. Iată ce să încerci:

Schimbă-ți imediat hainele


Doar pentru că nu ai timp să-ți faci duș, nu înseamnă că trebuie să petreci următoarele ore în hainele transpirate de la sală. De aceea ar trebui să ai la tine haine de schimb, inclusiv lenjerie de corp. Vei reuși astfel să te simți și să miroși fresh până când vei ajunge acasă să faci duș.

Folosește pudră pentru bebeluși


După antrenament, șterge-te cu un prosop și folosește pudra pentru bebeluși pe care să o aplici pe corp. Acest truc îți va oferi instant mai multă prospețime.
Pudra absoarbe excesul de umezeală și sebum de pe piele. De asemenea, are un parfum plăcut. Evită produsele care conțin talc, o substanță suspectată că ar putea provoca apariția cancerului.

Prinde-ți părul și folosește șampon uscat


Șamponul uscat aplicat la rădăcini îți va împrospăta imediat părul. Particulele fine din șamponul uscat absorb excesul de sebum de la rădăcini, rezultaul fiind un păr cu aspect proaspăt spălat. Aplică șamponul la rădăcini trasând cărări, masează cu vârfurile degetelor, apoi piaptănă-te pentru a elimina excesul de produs.
Prinde-ți părul într-o coadă înaltă sau într-un coc, pentru un look ce pare atent construit.

Spală-te pe față


Scapă de impurități și excesul de sebum de pe ten spălându-te pe față cu o loțiune special concepută. Este cel mai simplu mod prin care poți arăta imediat mai fresh, pregătită pentru o nouă zi. Folosește apă rece, care are capacitatea de a închide porii și de a reduce inflamația și pielea înroșită în urma activității fizice intense. 

Machiază-te discret


Nu merge niciodată la sală purtând machiaj! În combinație cu excesul de sebum și transpirația din timpul antrenamentelor, produsele de machiaj îți vor bloca porii și pot conduce la apariția coșurilor. După ce te-ai spălat pe mâini și față, aplică o cremă de tip BB sau un fond de ten lichid și un strat de mascara pe gene.
Prin urmare, ai nevoie de doar două produse de machiaj în geanta de fitness pentru a arăta impecabil!
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod