5 trucuri anti-aging pentru mâini mai tinere

Ai mai auzit până acum că mâinile încep să îmbătrânească mai repede decât orice altă parte a corpului? Vrei să știi de ce se întâmplă acest lucru și ce sfaturi anti-aging poți urma pentru mâini mai tinere?
Îmbătrânirea prematură a mâinilor este datorată faptului că mâinile noastre nu primesc același număr de leucocite ca restul organismului nostru. Iar alte lucruri, precum momentele în care uiți să-ți aplici cremă cu protecție solară sau cremă anti-aging și pe mâini, duc la îmbătrânirea prematură a mâinilor. Ca rezultat, expunerea la soare, spălatul vaselor și alte sarcini de zi cu zi prezente în viața unei femei pot provoca apariția petelor, ridurilor și unghiilor decolorate. Dacă eviți anumite obiceiuri și îmbunătățești unele aspecte ale vieții tale, poți să ai mâini mai tinere pentru o perioadă mai lungă de timp sau chiar să inversezi semnele îmbătrânirii premature.
Iată ce trucuri anti-aging pentru mâini mai tinere poți încerca și tu, fără o vizită la salon sau la doctor!

Evită apariția petelor de la soare


Poți lupta împotriva petelor provocate de radiațiile solare cu ajutorul cremelor cu protecție solară. Este recomandat să alegi un factor de protecție de 30 sau mai mare, pentru a te proteja de razele puternice ale soarelui. Aplică de câteva ori pe zi câte puțină cremă.

Întârzie apariția ridurilor


Poți preveni apariția ridurilor cu ajutorul retinolului. Poți folosi și o cremă de față cu retinol pentru întinerirea mâinilor.
Este recomandat să aplici puțină cremă pe mâini înainte de culcare, pentru a stimula producția colagenului.

Curăță cuticulele


Poți aplica o substanță specială pentru a dizolva celulele moarte și îndepărta cuticulele. Ulterior, împinge ușor pielea înapoi, cu ajutorul unui bețișor de cuticule.

Îndepărtează petele galbene cauzate de oje


Ai observat vreodată că unghiile rămân ușor pătate după ce îți ștergi oja? Acidul citric conținut de lămâie te poate ajuta să deschizi la culoare petele de la ojă. După aceea, poți folosi o pilă pentru strălucire.
Iar data viitoare, poți folosi și un lac incolor de unghii, fără a-ți fi rușine cu petele galbene.

Protejează-ți mâinile când speli vase


Detergentul de vase are un efect dăunător pentru mâinile tale. Substanțele regăsite în detergent usucă pielea și favorizează îmbătrânirea mâinilor. În ceea ce privește spălatul vaselor, ai practic două opțiuni. Poți folosi o pereche de mănuși de cauciuc, pentru a-ți proteja mâinile de detergent și pentru a evita exfolierea unghiilor. De asemenea, poți achiziționa o mașină de spălat vase, iar în acest caz nu trebuie să-ți mai faci griji în privința tinereții mâinilor în bucătărie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod