5 secrete de înfrumuseţare ale femeilor din Orient



Untul de cocos

Părul lung, negru şi strălucitor al femeilor din Asia este întreţinut cu unt de cocos, un ingredient ale cărui beneficii sunt transmise din generaţie în generaţie de mii de ani. O bucăţică de unt de cocos este topit în palme, iar apoi uleiul se distribuie uniform pe scalp şi lungimea părului. Îi oferă rezistenţă şi strălucire, netezeşte cuticulele de la suprafaţa firelor, prevenind degradarea.

Lămâile

Un exfoliant absolut natural, pe care îl poţi folosi fără prea mari bătăi de cap. Femeile din Orientul Mijlociu taie lămâine pe jumătate şi îşi masează tenul cu ele, apoi se clătesc.
Nimic mai simplu! Acidul citric acţionează precum un exfoliant chimic, îndepărtând celulele moarte, oferind pielii strălucire şi supleţe.

Henna

Folosită pentru vopsirea părului în nuanţe delicate de castaniu sau roşcat, henna are spre deosebire de vopselele permanente din comerţ şi efecte benefice asupra sănătăţii părului. Fiind un extract natural din planta cu acelaşi nume, henna întăreşte firul de păr, îi oferă strălucire şi rezistenţă. Este o alegere ideală pentru femeile cu părul fin şi subţire.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod