5 remedii pentru cel mai des întâlnite probleme de frumuseţe

Foloseşte o periuţă de dinţi curată pe care pulverizezi spray fixativ, pentru a aşeza firele de păr rebele care îţi distrug coafura. Este o metodă ideală pentru firele "dezordonate" din zona frunţii

Descoperă şi alte remedii rapide pentru unele dintre cele mai enervante probleme de frumuseţe:

Te înroşeşti după epilare


Epilarea zonei de deasupra buzei superioare are întotdeauna ca efect înroşirea accentuată, care durează cel puţin o zi. Dar pentru a scăpa mai repede de acest efect neplăcut, foloseşte o cremă pe bază de hidrocortizon, ingredient care neutralizează iritaţiile la nivelul pielii.

 

Părul tău se îngraşă rapid


În loc să-ţi iroseşti timpul spălându-te pe cap zi de zi, foloseşte şamponul uscat pentru a reda supleţea şi volumul părului tău. Între spălări, pudra din şamponul uscat absoarbe excesul de sebum, lăsându-ţi părul perfect curat.

Nu reuşeşti să te demachiezi complet


Resturile de creion dermatograf sau mascara dintre genele tale se pot acumula treptat, blocând rădăcinile firelor de păr şi cauzând pierderea lor în timp. Loţiunile demachiante pot fi adesea iritante pentru ochi, mai ales dacă atingi zonele foarte sensibile, iar soluţiile pentru spălarea feţei nu reuşesc să ajungă în aceste zone greu accesibile pentru a îndepărta aceste impurităţi.
De aceea, foloseşte seară de seară un ulei natural presat la rece pentru a curăţa perfect ochii de urmele de machiaj. Încearcă uleiul de măsline, migdale, avocado, argan etc.

Te deranjează firele de păr rebele


Pentru a "potoli" firele de păr rebele, în special cele din zona frunţii, foloseşte o periuţă de dinţi perfect curată, pe care pulverizezi fixativ. Piaptănă apoi în sensul dorit. În acest fel firele vor sta cum vrei tu, cu ajutorul fixativului, dar vor arăta foarte natural şi flexibil.

Unghiile se exfoliază


Pentru a preveni exfolierea unghiilor, foloseşte o pilă din sticlă, şi realizează mişcări într-o singură direcţie pe vârful unghiei, nu o mişcare de tip "ferăstrău". 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod