5 reguli pentru sprâncene perfect definite

Sprâncenele îţi definesc chipul, dacă sunt pensate corect. Iar dacă te pensezi singur, un ghid care să te ajute să o faci corect este obligatoriu! Iată câteva reguli pe care trebuie neapărat să le respecţi:
Sprâncenele îţi definesc chipul, dacă sunt pensate corect. Iar dacă te pensezi singur, un ghid care să te ajute să o faci corect este obligatoriu!

Iată câteva reguli pe care trebuie neapărat să le respecţi:


Smulge întotdeauna firele în sensul creşterii


Altfel rişti ca firele să crească sub piele sau să aibă un aspect haotic, ceea ce te va împiedica să le schimbi forma atunci când doreşti.

Nu uita că firele smulse vor creste tot mai subţiri şi vor fi mai rare. De aceea este important să te gândeşti de două ori înainte de a începe pensarea.

Tunde-ţi sprâncenele


Dacă firele de păr sunt prea lungi, sprâncenele tale pot părea haotice şi ciufulite. Foloseşte un pieptăne pentru sprâncene şi o forfecuţă pentru a tăia vârfurile firelor de păr.

Forma ideală


Priveşte-ţi cu atenţie sprâncenele. Astfel vei observa chiar şi cele mai mici detalii şi îţi vei putea forma o părere despre forma lor exactă.
Sprâncenele ar trebui să înceapă exact deasupra colţului interior al ochilor.


Cea mai importantă decizie este cea privind modul de arcuire al sprâncenelor.

Tot ce trebuie să faci este să le accentuezi forma naturală şi să eviţi pensarea deasupra sprâncenelor.

Oferă-le îngrijirea necesară


Masează zona sprâncenelor cu ulei de ricin, mai ales dacă sprâncenele tale sunt rare sau firele sunt foarte fine. Uleiul de ricin stimulează creşterea părului, ceea ce va remedia problema sprâncenelor cu probleme.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod