5 reguli pe care să le respecți dacă ai extensii de gene

5 reguli pe care să le respecți dacă ai extensii de gene

Extensiile pentru gene sunt invenții geniale care îndeplinesc o dorință arzătoare a multor femei: aceea de a avea gene lungi, dese și arcuite.
Nu este de mirare că sunt tot mai populare pe zi ce trece. Dar aplicarea și întreținerea extensiilor de gene nu este deloc ieftină. De aceea, trebuie să știi cum să îngrijești corect exensiile și ce trebuie să faci pentru ca genele tale false să arate perfect cât mai mult timp. Iată ce reguli să respecți:

Evită apa timp de 24 de ore după aplicare

Este recomandat să eviți udarea extensiilor de gene pentru cel puțin o zi după ce le-ai aplicat. Dacă trebuie să te demachiezi, folosește o dischetă demachiantă  și evită zona ochilor.
De asemenea, nu ar trebui să-ți machiezi ochii înainte de a merge la salon pentru aplicarea extensiilor și nici timp de o zi după aplicare. Când faci duș, ai grijă ca apa să nu îți ajungă pe față și în special pe ochi.

Folosește numai apă călduță

Apa fierbinte nu este bună în general pentru pielea ta, iar când vine vorba de extensiile de gene, apa fierbinte poate dizolva adezivul folosit pentru a lipi mănunchiurile de gene false. Spală-te pe față numai cu apă călduță și șterge-te imediat, pentru ca picăturile să nu stagneze mai mult decât este necesar pe pleoape și gene.

Nu folosi produse pe bază de ulei

Fondul de ten, demachiantul, cremele pentru ochi și uneori chiar mascara pot conține ulei. Iar uleiul și substanțele grase au capacitatea de a dizolva adezivul folosit pentru lipirea extensiilor.
Nu folosi creme grase și uleiuri naturale pentru hidratarea pielii din jurul ochilor dacă ai extensii de gene.

Evită mascara waterproof

În mod obișnuit nu este necesar să folosești mascara dacă ai extensii de gene. Acestea sunt deja suficient de lungi și dese, deci un astfel de produs de machiaj nu este necesar de cele mai multe ori. Dar dacă aplici mascara, este esențial să-l eviți pe cel de tip waterproof. Rimelul rezistent la apă este mult mai dificil de îndepărtat și vei fi nevoită să folosești un demachiant puternic, care ar putea să dizolve și adezivul extensiilor de gene.

Nu mai folosi ondulatorul pentru gene

Acel aparat care îți curbează perfect genele naturale și le face astfel să pară mai mari nu este la fel de util și pentru extensiile de gene. Riști să aplici o forță prea mare, care să-ți smulgă firele de gene aplicate.
Dacă sunt aplicate corect, extensiile ar trebui să se curbeze puțin în mod natural.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod