5 produse pe care nu le mai folosesc de când am împlinit 30 de ani

Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că am făcut multe greșeli în privința îngrijirii tenului meu. Unele dintre ele chiar mă dor, pentru că anumite „daune” nu sunt reversibile.
Fiecare adolescent a folosit geluri de curatare si tonere astringente, totul pentru a impiedica sebumul sa apara. Fiecare fata de 20 de ani sau peste aceasta varsta si-a exfoliat tenul pana ce a compromis total bariera de aparare a pielii, pentru ca apoi sa se confrunte cu descuamare si iritatii.

Putem fi convinsi ca un produs functioneaza pentru noi, fara sa stim ca, de fapt, acestea cauzeaza daune pe termen lung. In ultima vreme, ca o tocilara a ingrijirii pielii ce sunt, m-am documentat foarte mult si am facut curatenie in rutina mea de ingrijire.
Am trecut de 30 de ani si pielea mea s-a schimbat in multe privinte – una dintre ele este fragilitatea. A trebuit sa invat sa-mi tratez pielea cu mai multa blandete si sa renunt la unele tratamente extreme, pe care le aplicam inca din adolescenta (cum sunt cele anti-acnee). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod