5 produse cu protecție solară care vor camufla porii și petele pigmentare

Încă mai crezi că pentru a purta SPF trebuie să faci compromisuri cu privire la cât de bine arată tenul tău?
Acum exista produse cu protectie solara care camufleaza imperfectiunile si te ajuta sa arati impecabil – chiar in timp ce previi ridurile si petele pigmentare.

Nu gresesti daca investesti in cat mai multe produse cu SPF: creme hidratante, BB creams, fonduri de ten, pudre etc. Cu cat te protejezi mai mult de soare, cu atat mai bine vei arata acum si peste 20 de ani. Iar daca gasesti produse ce te protejeaza de radiatii in timp ce camufleaza porii dilatati si alte mici imperfectiuni, atunci vei fi cu atat mai motivata sa le porti.

Acum 10 ani cremele de protectie solara erau un cosmar: vascoase, prea uleioase si lasand in urma pete albe inestetice.
Aproape ca te faceau sa preferi arsurile solare. Insa nu uita ca si cancerul de piele este un factor pe care trebuie sa-l iei in calcul. In acest material iti voi vorbi in principal despre produse cu SPF care se aplica pe ten, dar nu uita sa-ti protejezi si restul corpului: ai de ales intre sute de creme, esente si uleiuri hranitoare cu texturi elegante, ce contin de asemenea SPF. O alta metoda de precautie impotriva cancerului de piele este verificarea regulata a alunitelor de pe corp, mai ales daca observi ca si-au schimbat dimensiunea/culoarea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod