5 procedee cosmetice care în timp îţi distrug frumuseţea

Unghiile false şi pielea arămie obţinută instant la solar sunt două dintre cele mai nocive obiceiuri de înfrumuseţare. Dacă pentru moment te ajută, în viitor vor lăsa urme serioase.

Bronzul

Îţi place la nebunie să te bronzezi şi apoi să te mândreşti cu piela ta arămie şi sexy? Peste câţiva ani s-ar putea să regreţi orele petrecute la soare şi solar şi să nu te mai mândreşti atât de tare cu pielea ta... Razele ultraviolete, cele care îţi modifică nuanţa pielii atunci când stai la soare, sunt responsabile pentru îmbătrânirea accelerată şi prematură a pielii. Iar cu cât te expui mai mult la razele UV, cu atât creşte riscul apariţiei precoce a ridurilor. Dar pe lângă riduri, plăcerea ta de a avea o piele bronzată vine la "pachet" şi cu alte efecte nocive care odată instalate, te vor urmării întotdeauna. Este vorba despre pete pigmentare, aluniţe, pistrui, toate cauzate de expunerea excesivă la soare. Prin urmare, ai de ales între piele bronzată câteva luni pe ani şi imperfecţiuni care rămân pentru totdeauna.

Unghiile false

Este foarte comod să-ţi faci manichiura o dată pe lună, iar apoi unghiile tale să se păstreze în stare perfectă până la următoarea programare. Este bineînţeles vorba despre unghiile din gel, atât de populare şi apreciate de tot mai multe femei. Dar pe lângă avantajele evidente, unghiile din gel au consecinţe grave pe termen lung asupra unghiilor tale naturale. Pentru ca gelul să adere cât mai bine, suprafaţa unghiei naturale este mătuită prin pilire la fiecare nouă aplicare. În timp, patul unghiei se deformează iremediabil din cauza subţierii şi pilirii excesive. Unghiile tale naturale vor creşte apoi deformat, în valuri, problemă pe care nu o vei mai putea remedia.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod