Femeie nemachiată

5 paşi prin care să fii frumoasă şi nemachiată

Femeie cu p?rul cre?

Accentuează sprâncenele


Contrastul facial este unul dintre elementele care oferă tinereţe unei figuri. De aceea machiajul este folosit de mii de ani pentru a accentua ochii sau buzele. Dar dacă vrei să fii frumoasă şi fără machiaj, nu îţi ignora sprâncenele. Forma lor trebuie să fie impecabilă, adaptată perfect trăsăturilor tale. De aceea este absolut necesar să apelezi la serviciile unui specialist şi să renunţi să te mai pensezi singură. Nu uita că în tendinţe sunt sprâncenele groase şi dese, cu o formă cât mai apropiată de cea naturală.
Culoarea sprâncenelor este de asemenea foarte importantă, iar ca să nu mai apelezi la creionul special pentru definirea lor, vopseşte-le într-o nuanţă cu un ton mai închisă decât culoarea părului tău. Şi în acest caz este absolut necesar să apelezi la un specialist.

Pune-ţi genele în valoare


Brunetele sunt adesea avantajate pentru că se pot lăuda cu gene negre şi lungi, foarte vizibile şi fără mascara. Dar dacă nu te regăseşti în descriere şi vrei să fii frumoasă şi fără machiaj, atunci probabil că renunţarea la mascara poate fi cea mai mare grijă a ta.
Dar poţi apela la câteva trucuri pentru ca genele tale să fie frumoase şi fără machiaj. În primul rând, la fel ca şi în cazul sprâncenelor, genele tale pot fi vopsite. Vopseaua va face ca vârfurile, care de obicei sunt foarte subţiri şi deschise la culoare să devină mult mai vizibile, iar genele tale să pară mult mai lungi. Vopsirea genelor se poate face în saloanele de înfrumuseţare, numai cu o vopsea specială. Un alt truc pentru ca genele tale să fie mult mai frumoase chiar şi fără mascara este acela de a le curba cu un cleşte pentru gene. 
De asemenea, dacă genele tale sunt rare şi crezi că trucurile de mai sus nu te pot ajuta, apelează la o soluţie de compromis.
Este vorba despre extensiile de gene fir cu fir. Acestea se aplică cu un adeziv special pe genele tale naturale şi pot rezista până la trei săptămâni. Genele tale vor fi lungi, dese şi frumoase, iar tu nu vei mai fi nevoită să aplici în fiecare zi mascara. Dar extensiile de gene fir cu fir nu sunt absolut inofensive pentru genele tale naturale. Citeşte aici care sunt riscurile extensiilor de gene fir cu fir.

Albeşte-ţi dinţii

Dinţii de un alb imaculat sunt accesoriul ideal pentru un chip care radiază de frumuseţe fără strop de machiaj. Albul perfect al dinţilor va distrage atenţia de la oricare altă imperfecţiune a pielii de fiecare dată când vorbeşti şi zâmbeşti.
Pe lângă metodele de albire din cabinetele stomatologice, care însă pot fi destul de costisitoare, poţi apela şi la trucuri naturale şi foarte ieftine de a albire a dinţilor. De exemplu, ai putea încerca albirea dinţilor cu folie de aluminiu. Citeşte aici cum se realizează.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod