5 parfumuri pentru persoanele sensibile la mirosuri puternice

5 parfumuri pentru persoanele sensibile la mirosuri puternice

Ai o sensibilitate față de parfumurile puternice? Nu este doar o închipuire, ci este o problemă reală, cu care se confruntă numeroase persoane.
În acest caz, simptomele sunt dureri de cap, senzație de greață și amețeală. Aromele foarte dulci sunt recunoscute pentru faptul că provoacă acest efect în cazul multor persoane. 

"Parfumurile puternice, deși pot fi plăcute, pot cauza dilatarea vaselor de sânge, ceea ce provoacă apoi migrene", declară pentru purewow.com parfumierul Douglas Little.

Dar chiar și în cazul în care ai o sensibilitate la mirosuri poți folosi parfum. Este vorba parfumuri special concepute pentru cei care nu suportă mirosurile puternice și care conțin de obicei arome și ingrediente naturale.

Iată cinci astfel de parfumuri pe care să le încerci:



Heretic Florgasm


Specialistul avertizează să eviți parfumurile pe bază de substanțe chimice sintetice, care conțin adesea ingrediente precum ftalați și care cauzează dureri de cap și agravează problemele respiratorii. Acest parfum delicat floral nu include substanțe sintetice, ci numai uleiuri naturale pure extrase din plante.
Are arome delicate de tuberoze și iasomie.



Ellis Brooklyn West


"Pentru persoanele care au alergii și sensibilități severe la parfum, recomand întotdeauna aromele citrice care sunt recunoscute pentru faptul că pot combate migrenele și senzația de greață", spune Little. Un parfum potrivit în acest caz este Ellis Brooklyn West, care include note de portocală roșie, clementină și nufăr, având o aromă proaspătă și delicată.



Vapour Organic Beauty Spirit


O altă opțiune sunt parfumurile solide. "Pentru unele persoane, inhalarea particulelor de parfum este cea care cauzează migrenele", explică parfumierul.
Acest prafum stick se aplică direct pe piele datorită conținutului de ulei de floarea soarelui și ceară de albine. Este o alegere bună dacă preferi aromele verzi, de iarbă, pentru că include note de vetiver și plante aromate.



Goop Edition 04 Orchard


De asemenea, dacă ești predispusă la migrene cauzate de parfum, ar trebui să eviți metoda de a pulveriza în aer și de a trece prin "norul" de parfum. Little recomandă să aplici numai pe încheieturi, în spatele urechilor sau chiar în spatele genunchilor.
Parfumurile fructate delicate, obținute din extracte naturale, sunt suficient de delicate pentru a ține la distanță efectul de migrene asociate cu senzație de greață. Goop Orchard are la bază arome delicate de caise.



Behnaz Pure Rose


Cu numai două ingrediente - petale de trandafir și apă - acest parfum delicat este simplitatea întruchipată. Este o variantă naturală de parfum, cât se poate de delicată, ce poate fi tolerată chiar și de cele mai sensibile persoane. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod