5 lucruri pe care trebuie să le știi despre masca de păr

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre masca de păr

Părul tău are nevoie de îngrijire deosebită pentru a se menține sănătos și strălucitor. Produsele special concepute pentru a-l proteja și hidrata te vor ajuta să-i păstrezi frumusețea.
Iar masca de păr este unul dintre ele. Înainte să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine, ar fi bine să știi câteva aspecte esențiale.

Astfel, vei reuși să iei decizia potrivită și să îți menții părul sănătos pentru mai mult timp. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru masca adecvată pentru părul tău, vei observa cum vârfurile vor fi mai hidratate, mai netede și cum vei scapă de electrizarea părului.

Dacă îți doreșți ca masca de păr să aibă efectele așteptate, ar fi bine să știi cinci lucruri importante despre acest produs:

Alege masca în funcție de tipul părului tău

Dacă vrei să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le aduce o mască de păr ar trebui să o alegi pe cea mai potrivită pentru tipul, textura și nevoile părului tău! Spre exemplu, pentru acelea dintre noi care au părul uscat, specialiștii recomandă tratamente bogate, hidratante, care să refacă structura acestuia.
Femeile care au părul lipsit de volum ar trebui să se concentreze asupra măștilor care le oferă un complex de proteine și un plus de strălucire, iar tinerele cu păr gras ar trebui să evite utilizarea măștilor de păr bogate în uleiuri și să aleagă, în schimb, o mască pentru curățare, care să purifice firele de păr.

Masca te ajută să previi ruperea și despicarea firelor de păr

După ce te-ai tuns și ai înlăturat firele despicate și vârfurile tocite, este momentul ideal să începi să foloseșți o mască, asta dacă nu o făceai până acum! Odată ce părul a fost curățat, masca va acționa în profunzime, îți va întări vârfurile și va preveni ruperea și despicarea lor. Nu uita să o alegi în funcție de nevoile părului tău, astfel încât să te bucuri de cât mai multe beneficii.

Folosește-o cu regularitate

Pentru un efect vizibil și de durată, este important să foloseșți masca pentru păr cu regularitate. Dacă vrei să vezi rezultate, folosește masca pentru păr cel puțin o dată pe săptămână.
Transformă aplicarea ei într-un ritual obligatoriu de înfrumusețare și lasă-ți părul să se bucure de un aspect luminos și catifelat.

Aplică masca pentru păr cu multă atenție

Unul dintre aspectele importante, atunci când vrei să vezi rezultatele măștii pentru păr, este modul în care o aplici. Dacă este prea puțin produs, este posibil să nu te bucuri de rezultatele dorite, iar prea mult îți poate afecta structura naturală. Spre exemplu, dacă exagerezi, șuvițele tale vor fi încărcate inutil cu produs, iar părul riscă să își piardă volumul. Tocmai de aceea, este recomandat să urmezi cu atenție și strictețe indicațiile de pe ambalaj. 

Unde aplici masca pentru păr?

Vârfurile sunt o zonă predispusă deteriorării. Acestea se freacă de haine, se încurcă între ele și se rup mult mai ușor.
Din acest motiv, atunci când aplici o mască pentru păr, trebuie să insiști asupra vârfurilor! Mai mult decât atât, dacă părul tău a fost decolorat sau tratat chimic, ar fi bine să foloseșți o mască pe toată lungimea firelor, evitând rădăcina!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod