5 idei de manichiuri cu stil pentru fete leneşe

Dacă abia te mobilizezi să aplici un strat de lac de unghii, înseamnă că ţi-ar fi de mare folos câteva sugestii. Poţi să faci buline cu o agrafă!
Multe femei mărturisesc că nu au răbdare să îşi facă singure modele impresionante pe unghii. În cazul în care te identifici cu ele, foloseşte următoarele trucuri perfecte pentru fete leneşe!

Vestea bună este că exista câteva tehnici secrete care fac lumea complicată a artei manichiurii să pară floare la ureche.

1. Manichiura cu pix cu gel

Îţi vine să crezi sau nu, banalul pix cu gel pe care îl foloseai la şcoală este instrumentul perfect pentru obţinerea unei manichiuri stilate, deloc dificil de realizat.
Pur şi simplu aplică un strat de ojă mată cu uscare rapidă (să zicem într-o nuanţă de bleu), apoi fă câteva "pete" cu o ojă într-un ton contrastant (galben deschis). Aşteaptă puţin să se usuce şi desenează cu pixul cu gel petale peste porţiunile mai deschise, astfel încat să creezi floricele uşor abstracte. La final, aplică un strat de lac transparent pentru fixare. Rezultatul va fi spectaculos!

2. Manichiura cu buline polka

Ştii cât este de dificil să creezi o manichiură feminină cu buline polka simetrice, folosind aplicatorul ojei sau acul.
Situaţia se schimbă radical atunci când utilizezi vârful bombat al banalelor agrafe de păr negre. Adânceşte unul din capetele agrafei în ojă si apoi presează-l pe unghie. Vei observa cum se formează buline egale şi perfect rotunde.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod