5 greșeli de înfrumusețare care te fac să pari falsă

5 greșeli de înfrumusețare care te fac să pari falsă

Din dorința de a fi cât mai frumoasă și a arăta întotdeauna perfect ai putea să cazi într-o extremă periculoasă, care îți face mai mult rău decât bine.
Iată câteva greșeli de înfrumusețare care te fac să pari falsă:

Extensii de gene prea lungi

Sunt simplu de purtat și te ajută să ai genele acelea lungi și dese la care ai visat mereu. Dar deși au o mulțime de avantaje, este extrem de ușor să greșești atunci când îți alegi extensiile de gene. Chiar și cele mai scurte extensii de gene pot fi vizibile în mod neplăcut, cu atât mai mult genele exagerat de lungi sau dese. Este foarte important ca atunci când îți pui extensii de gene să apelezi la un specialist bun și să optezi pentru stilul gene "fir cu fir". De asemenea, rezumă-te la a adăuga numai câteva gene, de lungime asemănătoare cu cea a genelor tale naturale, pentru un rezultat care să pară cât mai natural.

Dinții mult prea albi

Oricine îşi doreşte să aibă o dantură impecabilă şi dinţi perfect albi. Iar pentru asta există nenumărate soluţii, de la albirea cu laser din cabinetele dentare, la albirea pe care o poţi face acasă cu soluţii special concepute.
Dar chiar şi atunci când vrei să ai o dantură impecabilă trebuie să păstrezi un echilibru. Dinţii de un alb intens nu arată natural, ceea ce oferă danturii tale un aspect fals. Discută cu medicul stomatolog pentru a afla care este nivelul de albire potrivit pentru dinţii tăi.

Sprâncene tatuate greşit

Trendul sprâncenelor stufoase, care s-a instalat deja de câţiva ani, le pune probleme femeilor care ani la rândul s-au pensat excesiv, dar şi celor care au sprâncene rare în mod natural. Acesta este şi motivul pentru care s-a dezvoltat o adevărată industrie a produselor şi serviciilor destinate sprâncenelor, cea mai populară tehnică din prezent fiind tatuarea sprâncenelor prin micropigmentare.
Pentru că sprâncenele sunt desenate pe piele fir cu fir, efectul este unul cu aspect natural. Dar dacă specialistul la care apelezi nu are o pregătire bună, sprâncenele tale pot fi conturate intens, în nuanţe care nu ţi se potrivesc, iar rezultatul este unul cu aspect fals. Alege cu mare atenţie salonul în care îţi tatuezi sprâncenele şi cere multe detalii despre cum va arăta rezultatul final, ca să nu regreţi apoi.

Conturarea feţei

Tehnica de conturare a trăsăturilor faciale cu ajutorul fardurilor îţi permite să-ţi pui în valoare calităţile şi să-ţi defineşti mai bine chipul. Realizat cu ajutorul unei creme iluminatoare şi a unui corector sau pudră bronzantă, acest stil de machiaj a făcut furori în ultimii ani, iar starurile de la Hollywood sunt cele care au contribuit semnificativ la creşterea popularităţii sale.
Dar acest trend a trecut, iar conturarea intensă a chipului a lăsat loc unui stil mult mai natural, care implică mai puţine farduri. Motivul este simplu: conturarea feţei, mai ales atunci când este realizată greşit, poate avea ca rezultat un machiaj nereuşit şi chip cu aspect fals.

Rujul în nuanţe neon

Deşi culorile vii, intense, pot fi o idee excelentă pentru un machiaj proaspăt şi tineresc, nuanţele foarte puternice, în stil neon, au un efect neplăcut asupra machiajului tău. Rozul intens, în stil Barbie, coraiul aprins, roşul strident şi alte nuanţe prea puternice îţi dau un aspect fals. De asemenea, şi textura rujului este importantă. Un ruj mat în nuanţe nude, care îţi deshidratează buzele, are acelaşi efect asupra machiajului tău.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod