5 cele mai bune tonere, în funcție de problemele pielii tale

5 cele mai bune tonere, în funcție de problemele pielii tale

Am fost unul dintre oamenii care cred că un toner nu este necesar în rutina de îngrijire. Totuși, acestea vin acum cu formule impresionante, care te sprijină în lupta cu acneea, deshidratarea, petele pigmentare sau chiar ridurile.
Motivul pentru care am respins mult timp acest produs a fost faptul ca imi amintea de acele lotiuni astringente de pe vremuri, care miroseau a alcool si care mi-au fragilizat pielea cand eram adolescenta. Insa formulele de azi nu mai sunt deloc asa: cele mai multe nu contin alcool si sunt infuzate cu ingrediente active, care repara pielea si ii confera luminozitate, fermitate si un aspect mai tanar.

Un alt motiv pentru care esteticienii recomanda tonerul este acela ca te ajuta sa contracarezi efectele negative ale mineralelor dure din apa cu care te-ai clatit: acestea pot dezechilibra pH-ul pielii si pot duce la acnee sau deshidratare.
Un toner delicat va restabili bariera naturala de aparare a pielii si va reechilibra pH-ul natural.

Iti recomand sa folosesti tonerul imediat dupa ce ti-ai spalat tenul, pe o discheta demachianta sau il poti aplica pe palme si apoi pe piele. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod