5 avantaje ale aparatelor dentare invizibile

Mereu ti-ai dorit un zambet impecabil, nu-i asa?
Mereu ti-ai dorit un zambet impecabil, nu-i asa?

Este bine cunoscut faptul ca te poti bucura de un zambet de reclama cu ajutorul aparatelor dentare fixe. Aspectul lor inestetic, insa, te-a impiedicat mereu sa ai dantura pe care ti-o doreai.

Datorita evolutiei medicinei dentare, acum oricine poate avea un zambet perfect, intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul aparatelor dentare invizibile cei din jur vor observa doar rezultatul: o dantura stralucitoare, o imagine imbunatatita si, bineinteles, un plus de incredere.

DENT ESTET iti ofera posibilitatea de a avea un zambet perfect atat de usor.
Echipa Excellence Ortho Center , reprezentata de cei 7 medici specialisti ortodonti, iti poate asigura in doar cateva luni o dantura frumoasa, iar tu vei radia de fiecare data cand vei zambi…


Cat de diferite sunt aparatele invizibile fata de aparatele dentare clasice? De ce ai opta pentru aceasta solutie?  Iata cele 5 avantaje ale aparatelor dentare invizibile:

1. Nu se observa


Aceste aparate sunt denumite dupa principala lor caracteristica, si anume faptul ca sunt invizibile. Montate pe fata interioara a danturii, aparatele dentare invizibile sunt imposibil de observat de catre cei din jur. Astfel, nimeni nu va stii secretul zambetului tau impecabil.

2. Sunt usor de purtat


Un motiv pentru care aceste aparate sunt preferate in SUA este faptul ca prezinta un discomfort minim. Datorita structurii lor si a modului in care sunt montate, acestea impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de clasicele aparate dentare.

3. Sunt personalizate


Cu ajutorul tehnologiei moderne, aparatele dentare invizibile sunt personalizate in totalitate. Datorita acestei caracteristici, ele sunt mai precise. Astfel, ai siguranta ca vei obtine rezultatul pe care ti-l doresti, indiferent de gravitatea problemei tale.

4. Tratamentul este mai scurt


Un alt avantaj major al aparatelor dentare invizibile este faptul ca tratamentul dureaza mult mai putin. Actiunea exacta si materialul din care sunt facute aceste aparate duc la obtinerea mult mai rapida a rezultatului dorit si, implicit, la mai putine vizite in cabinetul stomatologic.

5. Rezultatele sunt imediate


In cazul aparatelor dentare clasice, procesul de indreptare a dintilor este mult mai lent, fapt ce determina aparitia unor rezultate vizibile in primele luni. Cu ajutorul aparatelor dentare invizibile, efectele sunt imediate.
Vei fi uimita de rezultate dupa o perioada scurta de timp!


In ce consta procesul de infrumusetare? Contacteaza-ne si iti vom raspunde la fiecare intrebare.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 21 Aug 2010, 13:07
    Reclama

    Articolul asta e mai mult o reclama. Nu sunt chiar atat de usor de purtat... putine persoane stiu ca se desprind foarte usor. Si intr-adevar si cele fixe normale dau rezultate imediat, si nici nu exista defecte de vorbire. In plus aparatele "invisibile" sunt extrem de scumpe.

    0
    0

  • George S pe 12 Aug 2010, 14:41
    LOL

    Ghete Ruxandra ... defineste multumirea ta .... a mea este la un standard foarte ridicat ... super multumim = Zambetul si aspectul danturii persoanei din poza de mai sus !

    0
    0

  • Ghete Ruxandra pe 12 Aug 2010, 10:29
    5 avantaje ale aparatelor dentare invizibile

    Nu este adevarat faptul ca aparatele fixe clasice nu au rezultat imediat.In cazul meu rezultatele s-au vazut in cateva ore.Iar la control merg o data p luna.Nu am defecte d vorbire , intr-un cuvant sunt foarte multumita.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod