40 de manichiuri deosebite pentru mirese

În afara stilului clasic de manichiură french, la care apelează adesea cele mai multe mirese, poţi încerca o multitudine de alte modele interesante pentru ziua nunţii.
Stilul french reinventat, care presupune colorarea vârfurilor unghiilor în alte nuanţe decât alb este o variantă modernă care se potriveşte perfect pentru o mireasă. Alege tonuri pastelate, dar şi nuanţe metalice pentru conturarea vârfurilor.

La polul opus se află manichiura moon, care presupune colorarea semilunei naturale de la baza unghiei. Şi în acest caz, tonurile metalice sunt o alegere potrivită, dar poţi oferi manichiurii tale şi un strop de culoare accentuând această zonă cu tonuri de roşu, roz, bleu, lavandă etc.

Glitterul este un alt element pe care îl poţi include în cadrul manichiurii tale pentru nuntă.
Câteva sclipiri pe unghiile tale se vor asorta de minune cu acest eveniment important din viaţa ta.

Şi motivele florale, care sunt un trend important în modă anul acesta, sunt ideale pentru manichiura unei mirese. Florile pictate pe unghii, în detalii minuţioase, sunt de dorit în locul florilor stilizate. Pentru a obţine modele care să reprezinte cât mai fidel florile reale, optează pentru şabloane în locul desenelor realizate de manichiuristă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod