4 soluții tonice care îți fac porii să dispară

4 soluții tonice care îți fac porii să dispară

Chiar dacă nu te confrunți cu alte imperfecțiuni, cum ar fi acneea și petele pigmentare, probabil că porii dilatati îți dau și ție bătăi de cap.
Sunt acolo orice ai face, oricata grija ai avea de tenul tau. Si e normal – toti avem pori, iar dupa o anumita varsta acestia devin mai vizibil. Marimea porilor depinde de tipul de ten (tenurile grase secreta mai mult sebum si prezinta pori cu aspect marit), dar si de cat de mult te expui la soare fara protectie.

Da, radiatiilor solare actioneaza chiar si asupra aspectului porilor tai, in principiu prin distrugerea colagenului, fenomen care da acel aspect de piele lasata. Cu cat pielea isi pierde din fermitate, cu atat porii vor parea mai mari.

Si varsta este un factor.
Chiar daca la 20 si ceva de ani tenul tau era perfect, s-ar putea ca dupa 30 situatia porilor sa devina… vizibila, avand in vedere ca pielea ta a trecut prin multe incercari, incepand cu expunerea la soare.

Din fericire, exista cateva produse de ingrijire care au ca efect micsorarea vizibila a porilor, si sunt suficient de blande pentru folosire zilnica. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod