4 măşti de faţă cu rodie pentru un ten sănătos şi strălucitor

4 măşti de faţă cu rodie pentru un ten sănătos şi strălucitor

Rodiile sunt fructe exotice sănătoase şi delicioase, pe care ar trebui să le incluzi cât mai des în alimentaţia ta. Dar sunt la fel de benefice şi pentru îngrijirea pielii.
Le poţi include în măştile şi tratamentele naturale pentru ten. Rodiile conţin vitaminele A, C şi E, esenţiale pentru o piele sănătoasă şi cu o strălucire naturală.
Combat radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea prematură şi îmbunătăţesc rezistenţa pielii faţă de razele ultraviolete

Tratament cu rodie pentru piele strălucitoare

Pielea sănătoasă are o strălucire naturală pe care fiecare dintre noi şi-o doreşte. Rodia oferă acest efect natural de strălucire, care îi lipseşte de obicei pielii obosite şi încărcate. Poţi obţine un ten cu aspect proaspăt cu ajutorul acestui tratament pe bază de rodie.

Ingrediente:
1 rodie
1 cană cu apă

Taie rodia în bucăţi mici şi pisează-le bine pentru a extrage sucul.
Adaugă apa, apoi strecoară şi păstrează sucul obţinut. Spală-te pe faţă cu siropul obţinut şi lasă să acţioneze timp de 15 minute, fără să te ştergi. Clăteşte-te apoi cu apă rece. Vei observa efectele de la prima folosire

Tratament cu rodie pentru estomparea petelor

Această mască naturală pe bază de rodie este eficientă pentru estomparea petelor pigmentare, pentru eliminarea zonelor înroşite şi pentru iluminarea pielii. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, foloseşte masca o dată pe săptămână.

Ingrediente:
1 rodie
3 linguri cu iaurt

Curăţă rodia şi tai-o în bucăţi mici.
Amestecă bucăţile de rodie în blender pentru a obţine o pastă. Adaugă trei linguri cu iaurt şi amestecă bine. Aplică masca obţinută pe faţă, evitând zona buzelor şi a ochilor. Lasă să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşte-te cu apă călduţă.

Mască cu rodie pentru tratarea coşurilor


Te confrunţi cu coşuri, puncte negre sau comedoane? Acest tratament pe bază de rodie va reduce cicatricile provocate de acnee, va preveni apariţia coşurilor va elimina punctele negre, prin eliminarea impurităţilor din interiorul porilor. Foloseşte masca de două ori pe săptămână pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Ingrediente:

1 rodie
1 linguriţă cu miere
1 linguriţă cu suc de lămâie

Pisează seminţele de rodie pentru a obţine o pastă.
Adaugă o linguriţă cu miere şi una cu zeamă de lămâie. Amestecă-le bine, apoi aplică pastaobţinută pe faţă, evitând zona ochilor şi a buzelor. Insistă asupra zonelor afectate de coşuri. Lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi clăteşte-te pe faţă cu apă călduţă.

Mască cu rodie pentru ten uscat

Substanţele hidratante din rodie contribuie la restabilirea nivelului optim de apă din piele. Vei avea astfel un ten suplu, hidratat şi cu un aspect sănătos dacă foloseşti această mască cu regularitate.

Ingrediente:
1/2 rodie
1 lingură cu făină de ovăz
1 lingură cu miere
1 albuş de ou

Pisează rodia curăţată şi adaugă făina de ovăz.
Adaugă apoi mierea şi albuşul de ou şi amestecă bine. Aplică masca pe ten şi las-o să acţioneze timp de 15 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod