4 masaje eficiente care-ți păstrează elasticitatea tenului

Pe măsură ce înaintezi în vârstă și sub acțiunea dăunătoare a factorilor externi, pielea începe să își piardă din elasticitate, îți apar riduri mai fine sau mai adânci, iar per total ai un aspect îmbătrânit și obosit.
Pe măsură ce înaintezi în vârstă și sub acțiunea dăunătoare a factorilor externi, pielea începe să își piardă din elasticitate, îți apar riduri mai fine sau mai adânci, iar per total ai un aspect îmbătrânit și obosit. Așa cum spatele are nevoie de masaj pentru detensionarea mușchilor, așa cum coapsele au nevoie de un tratament corporal pentru spargerea celulitei, așa și tenul are nevoie de masaje eficiente care să-i redea elasticitatea și suplețea.

Se poate să fii tânără și frumoasă fără să apelezi la bisturiu, însă pentru a obține rezultate cu adevărat uluitoare, este nevoie să apelezi la un terapeut specializat, deoarece singură, acasă, este destul de greu să-ți masezi pielea ca la carte. Iată câteva dintre cele mai eficiente masaje faciale, care te ajută să ai un ten plin de elasticitate și prospețime.

1. Masajul facial ayurvedic

Inspirat din vechea știință a vieții, Ayurveda, masajul facial ayurvedic te ajută să redai pielii suplețea și catifelarea de altădată sau să previi semnele îmbătrânirii. În acest tip de masaj facial se folosesc cu precădere două tehnici: palparea și presarea, în urma cărora este îmbunătățită circulația sângelui, sunt eliminate toxinele și retenția hidrică, este stimulată producția de colagen și este îmbunătățită fermitatea conturului.

Așadar, după câteva ședințe de masaj ayurvedic, vei observa că pielea tenului este mai elastică, mai luminoasă și are un aspect întinerit și proaspăt.

2.Masajul facial japonez

Masajul facial japonez este un adevărat răsfăț pentru tenul tău, dar și pentru minte, deoarece pe lângă faptul că imbunătățește elasticitatea pielii, te ajută să te relaxezi și să-ți reduci nivelul de stres, fapt ce va contribui la reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor.

Masajul constă în aplicarea unor tehnici precum cea de stimulare a punctelor energetice, cu buricele degetelor, cea de alunecare și cea de înlăturare a tensiunilor de la nivelul mușchilor faciali. Realizate corect, tehnicile masajului japonez au efect de lifting și antiaging, dar în același timp ajută pielea să fie mai fermă, contururile să capete un plus de definire, iar ridurile să se atenueze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod