30 de modele pentru manichiuri stiletto

Dacă există un tip de manichiură care să reprezinte cel mai bine cuvintele 'îndrăzneț' și 'nonconformist', atunci acela este stilul stiletto.
Rihanna, Beyonce, Rita Ora sau Kylie Jenner sunt numai câteva dintre starurile care iubesc unghiile lungi și ascuțite și care își fac des apariția pe covorul roșu purtând astfel de manichiuri.

Unghiile stiletto și-au luat denumirea de la celebrele tocuri cui, tocmai pentru că sunt lungi și ascuțite precum acestea. E nevoie de îndrăzneală și dorința de a atrage atenția pentru a purta o astfel de manichiură statement.

Procedurile de aplicare a unghiilor false din gel sau acril au făcut posibilă crearea acestui tip de manichiură, care altfel ar fi dificil de obținut pe unghiile naturale.
Construcțiile pe unghii din gel sau acril sunt foarte lungi și ascuțite, motiv pentru care atrag imediat atenția. Iar dacă vrei să ieși și mai mult din tipare, atunci poți încerca unele stiluri îndrăznețe de manichiuri realizate pe unghiile stiletto.

Poți opta pentru culorile puternice, în tonuri neon de roz, oranj, albastru, verde etc. De asemenea, nuanțele metalice, așa cum sunt argintiu, auriu sau cupru sunt perfecte pentru a pune în valoare o manichiură stiletto.

Glitterul, care este în tendințe anul acesta în materie de manichiuri, poate fi folosit pentru a oferi un strop de strălucire unghiilor lungi de tip stiletto, dar îl poți folosi și pentru a acoperi integral unghiile. 

Aplicațiile din cristale sunt un alt trend major al acestui an pentru unghii, astfel că le poți include în manichiura ta stiletto dacă îți dorești elemente deosebite, ce atrag toate privirile.

Unghiile stiletto arată excelent și în stiluri ceva mai delicate, așa cum sunt culorile nude sau cele în tonuri pastelate.

Descoperă 30 de manichiuri îndrăznețe pentru unghiile stiletto.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod