10 soluţii rapide ca să scapi de riduri azi

Ridurile se numără printre cele mai enervante neajunsuri cu care, inevitabil, ne confruntăm odată cu înaintarea în vârstă. Vrei să le spui adio în cel mai scurt timp? Începe chiar de azi şi apelează la 10 soluţii eficiente de eliminare a ridurilor!

1. Exfoliază şi hidratează


O modalitate rapidă şi eficientă de a estompa ridurile, până la dispariţia completă, atunci când în doar câteva ore trebuie să arăţi perfect pentru a lua parte la un eveniment, presupune doi paşi: exfolierea şi hidratarea în profunzime.

Exfoliza-ţi tenul cu un scrub blând, după care aplică crema hidratantă pe care o foloseşti în mod obişnuit.
Procedura îţi va astupa ridurile temporar, suficient cât să obţii look-ul pe care ţi-l doreşti la evenimentul respectiv. Pentru ca efectul să fie şi mai pronunţat, mai poţi aplica în zonele problematice şi o loţiune cu GABA, o peptidă ce relaxează muşchii şi elimină temporar nesuferitele riduri.

2. Apelează la injecţii cu botox

Dacă nu abuzezi de ele, injecţiile cu botox sunt remedii extraordinare pentru a scăpa de ridurile profunde, rezistente la alte tipuri de tratamente.
Cele mai recomandate zone? Între sprâncene, colţul ochilor şi frunte. Efectul acestor injecţii, care paralizează muşchii faciali, rezistă până la 4 luni.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea v. pe 12 Ian 2015, 14:04
    cum scapi de riduri

    da,da/da,punem si melci sa ne mearga pe fata,o tehnica folosita in japonia si poate si in alte tari,masaj facial,hidratare interioara si exterioara,creme hranitoare pt ten,etc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod