10 soluții pentru a elimina ridurile dintre sprâncene

Nu îți place deloc să arăți încruntată în poze, chiar și când ești bine dispusă? Ridurile dintre sprâncene îți pot schimba expresia feței în sens negativ și te fac să ai un aspect obosit. Aplică și tu sfaturile utile pentru a le elimina cât mai repede.
Vrei să neutralizezi ridurile dintre sprâncene care dau impresia că ești supărată mereu și să-ți luminezi chipul? Nu trebuie neapărat să apelezi la creme cu prețuri ridicate, la injecții ori alte proceduri dureroase, ci poți testa soluții naturale pentru a arăta mai tânără.

 
Iată ce remedii sunt utile pentru a scăpa de ridurile dintre sprâncene:

 
1. Dormi suficient

Nu se numește „somn de frumusețe” degeaba. Cele 8 ore de somn recomandate de specialiști te ajută să-ți odihnești corpul, mintea, dar și să-ți refaci pielea. Nu renunța la odihnă în favoarea petrecerilor pentru că semnele îmbătrânirii își vor face apariția mult mai devreme.

 
2. Mănâncă fructe și bea apă suficientă

Fructele zemoase sunt ideale pentru a te menține hidratată pe timpul verii. Nu uita nici de cele 8-10 pahare de apă de care ai nevoie în fiecare zi.
Această combinație va întârzia apariția ridurilor dintre sprâncene sau le va face mult mai puțin evidente pentru că netezește pielea.

 
3. Alege lenjeriile de pat din satin sau mătase

Dacă te miști des în timpul somnului pielea se va freca de cearșafuri sau de fața de pernă, ceea ce va favoriza apariția ridurilor sau accentuarea celor existente. Optează pentru materiale care alunecă ușor și nu fac pielea să se preseze pentru a avea un ten neted și strălucitor.

 
4. Dormi pe spate

Este poziția ideală pentru a preveni și minimiza ridurile dintre sprâncene și din alte zone ale feței. Dacă dormi pe o parte sau pe burtă vei avea nevoie de o perioadă de adaptare, dar vei vedea o diferență remarcabilă de îndată ce reușești să-ți schimbi poziția de odihnă.

 
5. Hidratează zonele problematice de 3 ori pe zi

Hidratarea tenului este un gest esențial pentru menținerea frumuseții, iar în cazul în care te confrunți cu ridurile dintre sprâncene este recomandat să aplici o cremă sau un ser cu ingrediente naturale de 3 ori pe zi pe zonele afectate.

 
6. Mergi la un consult oftalmologic

Încruntarea din cauza problemelor de vedere accelerează formarea ridurilor dintre sprâncene pentru că forțează pielea din jurul ochilor într-un contur orientat în sus. Mergi la consultul oftalmologic la intervalele recomandate, iar dacă porți lentile de contact asigură-te că au dioptriile potrivite.

 
7. Poartă ochelari de soare

O altă metodă utilă pentru a trata aceste riduri este purtarea ochelarilor de soare. Vei bloca razele UV, protejând pielea delicată din jurul ochilor și sprâncenelor și nici nu te vei încrunta.

 
8. Exfoliază

Folosește un produs special pentru a-ți exfolia fața de 2 ori pe săptămână. Vei elimina în acest mod stratul de celule moarte, permițând pielii netede și sănătoase să iasă la suprafață mai rapid.
O piele mai fermă înseamnă și mai puține riduri așa că nu uita de scrubul facial.

 
9. Folosește mișcări delicate

De fiecare dată când îți atingi fața trebuie să fii atentă. Nu freca pielea, ci șterge-o cu blândețe și aplică lent orice cremă sau ser hidratant. De asemenea, nici când utilizezi produsul pentru exfoliere nu trebuie să exagerezi pentru că dacă masezi prea energic poți deteriora pielea și vei periclita fermitatea, favorizând apariția ridurilor suplimentare.

 
10. Ia un supliment cu multivitamine

Optează pentru o combinație de vitamina A, vitamina C, vitamina E și acizi grași de tip Omega-3. În acest mod vei menține conturul feței, vei stimula producția de colagen și vei reduce treptat ridurile dintre sprâncene.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corny20 pe 23 Iul 2019, 13:23
    Riduri

    Pentru riduri se poate incerca si produsul Pure, un ser de gene care sa ajute la cresterea elasticitatii pielii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod