10 rețete de scrub cu zaț de cafea pentru o piele perfectă

Fiecare femeie visează la o piele fină și catifelată, fără riduri sau alte imperfecțiuni. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am fi în stare să ne golim buzunarele în căutarea cremei perfecte care ne poate oferi pielea mult dorită. E timpul să uităm de loțiuni și uleiuri miraculoase, pentru că avem la îndemână un ingredient-minune. Este vorba despre... cafea!
Cafeaua ne face diminețile mai frumoase și ne ajută să fim active pe parcursul zilei, dar are și alte proprietăți de care am putea să ne folosim. Folosită în combinație cu alte produse naturale, precum mierea, uleiul de cocos sau aloe vera, cafeaua face minuni. Îți recomandăm să încerci să-ți faci singură acasă un scrub cu zaț de cafea și vei observa diferența pe pielea ta.

Beneficiile unui scrub cu zaț de cafea pentru pielea ta


1. Îmbunătățește circulația, înlătură celulele moarte și ameliorează celulita


Cafeaua are un puternic efect antioxidant și exfoliant. Înlătură astfel celulele moarte de pe piele, lăsând-o fină și catifelată.
Cafeina dilată vasele de sânge de sub piele și îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce are ca efect prevenirea și reducerea efectelor celulitei.

2. Regenerează celulele și previne îmbătrânirea prematură a pielii


Aplicând un scrub cu zaț de cafea direct pe piele, vei vedea după puțin timp că pielea rămâne fină și catifelată. Acest lucru se datorează capacității cafelei de regenerare a celulelor. De asemenea, cafeaua oferă un strat protector pentru piele, împiedicând factorilor externi să deterioreze pielea și s-o îmbătrânească prematur.
Vezi rețetele pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod