Meghan Markle

Trucurile regale de îngrijire a tenului în sezonul rece, de la cosmeticiana lui Meghan Markle

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, are un ten radiant și luminos ce este lipsit de orice urmă de imperfecțiune. Fosta ducesă de Sussex acordă o importanță deosebită îngrijirii pielii sale, iar imaginile stau mărturie.
Și cum este visul oricărei femei de a avea un ten impecabil, Divahair.ro ți-a pregătit o serie de sfaturi din partea cosmeticienei soției prințului Harry, care vor ajuta să îți îmbunătățești rutina zilnică pe perioada sezonului rece.

Hidratarea tenului


Începem prin ați spune că cel mai bun mod de a-ți hidrata tenul este folosirea acidului hialuronic. Are capacitatea de a menține umiditatea la nivelul pielii și de a combate ridurile fine, oferind o strălucire de durată. Ceramidele sunt, de asemenea, esențiale în ritualul de îngrijire de pe perioada iernii.
Producția lor scade pe măsură ce înaintezi în vârstă, însă partea bună este că în comerț se găsesc foarte multe produse cosmetice care le conțin.

SPF pe timp de iarnă


Produsele cu factor de protecție solară sunt esențiale chiar și în lunile de iarnă. Razele UV sunt prezente, chiar și atunci când afară este înnorat. Cosmeticiana lui Meghan Markle recomandă să folosești o cremă cu SPF 30 zilnic, fie că ești în exterior sau interior. Dacă lucrezi în fața unui laptop aproape toată ziua trebuie, de asemenea, să te protejezi împotriva lumii albastre ce provine de la dispozitivele digitale.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod