Minunile mezoterapiei! De la întinerirea pielii până la combaterea celulitei și tratarea căderii părului

Dragele mele, Multe dintre voi au auzit, probabil, de mezoterapie, o metodă revoluționară care ne ajută să ne îmbunătățim aspectul tenului, dar și să combatem anumite disfuncții ale

Dragele mele,

Multe dintre voi au auzit, probabil, de mezoterapie, o metodă revoluționară care ne ajută să ne îmbunătățim aspectul tenului, dar și să combatem anumite disfuncții ale pielii. Pe scurt, dacă doriți să scăpați de cearcănele închise la culoare, să vă întrețineți tenul nivelând ridurile, să diminuați pe cât de mult posibil aspectul celulitei și chiar să încetiniți căderea părului, aflați că mezoterapia poate reprezenta colacul de salvare în toate aceste probleme.

Mezoterapia este o tehnică nechirurgicală prin care se injectează, cu ajutorul unor ace minuscule, imediat sub piele, principii active (vitamine, aminoacizi, extracte de plante, etc), având rolul de a trata țintit problema fără a predispune organismul la apariția unor efecte secundare sau reacții adverse.

La ce ajută mezoterapia?

Mezoterapia previne îmbătrânirea pielii.

Prin cocktailurile de vitamine injectate sub piele, cu ajutorul unui aparat special, tenul capătă strălucire și este perfect hidratat. Cearcănele închise la culoare vă creează disconfort zi de zi? Mezoterapia ajută la îmbunătățirea pielii din jurul ochilor. Apoi, celulita poate deveni de domeniul trecutului dacă apelăm la mezoterapie. Amestecul injectat topește grăsimea subcutanată, îmbunătățește circulația limfatică, tratează retenția hidrică, elimină toxinele acumulate local, tonifică pielea.
În final, se elimină aspectul de coajă de portocală. Cocktailul de substanțe de regenerare a firului de păr ajută înclusiv la nivelul scalpului, contra căderii părului.

Cum decurge mezoterapia?

În cabinetul Perfect lines, cu ajutorul unui aparat special cu ace sterile foarte subțiri, cocktailurile de vitamine sunt injectate în cantități mici sub piele. Tratamentul nu este dureros și nici nu necesită perioadă de recuperare. Pentru rezultate optime, în funcție de gravitatea problemei, numărul de ședințe se decide de pacient împreună cu medicul.Dacă aveți întrebări legate de mezoterapie și de cum puteți urma această procedură la Perfect Lines, nu ezitați să îmi scrieți pe office@perfectlines.ro.

Cu bine
Dr.

Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod