Cum tratăm cearcănele și pleoapele căzute?

M-am gândit ca primul editorial pe care îl scriu pentru Eva.ro să fie dedicat unei probleme cu care din ce în ce mai mulți dintre noi ne confruntam în ultima vreme. Din pricina oboselii

M-am gândit ca primul editorial pe care îl scriu pentru Eva.ro să fie dedicat unei probleme cu care din ce în ce mai mulți dintre noi ne confruntam în ultima vreme. Din pricina oboselii acumulate la locul de muncă și a orelor petrecute în fața calculatorului, pielea din jurul ochilor este din ce în ce mai afectată. Fie că se inchide la culoare, fie că apar pungi inestetice sau, pur și simplu, riduri accentuate, toate ne împiedică să arătăm minunat de Sărbători.

Ne aflăm la mijlocul lunii noiembrie, deci în timp util pentru ca, peste o lună, să căpătăm un look fresh pentru petrecerile de Crăciun și Revelion.

O intervenție la modă în această perioadă este blefaroplastia pleoapei inferioare. Această intervenție este asociată de multe ori cu liftingul de weekend. Este o mini-intervenție care se practica în general dupa vârsta de 40 de ani, însă în prezent, din pricina orelor petrecute la job în fața calculatorului, media de vârstă a pacientelor a scazut până la 33-35 de ani.

Bleraroplastia este o intervenție care întinerește zona de sub ochi, șterge ridurile, întinde pielea, scoate pungile, șterge cearcănele.

Cu alte cuvinte, luminează fața și deschide și conturează ochii. Se practică sub anestezie locală sau de tip sedare și durează între 30 și 45 min. Este indicat să o facem la sfarșitul săptămânii pentru că o zi sau două zona va fi ușor învinețită, ca efect normal al unei astfel de intervenții. Vindecarea pe termen lung se desfășoară fără cicatrici. Pentru un rezultat și mai bun, blefaroplastia se poate asocia cu liftingul de weekend.

Este o intervenție care le-a scos din impas pe multe dintre pacientele mele.

Ele și-au dorit rezultate pe termen lung și nu doar punctual pentru o zi anume. Din acest motiv, vă povestesc acum despre această intervenție, în timp util pentru că, peste o lună, cine o urmeaza să fie cu adevărat fresh pentru evenimentele de iarnă. În editorialul următor, vă voi povesti cum veți putea avea un decolteu fin și strălucitor, atunci cand veți purta o rochie elegantă de Sărbători.

Cu bine,

Dr. Adriana Frățilescu

Perfect Lines

(www.perfectlines.ro)

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod