Cum scăpăm de pleoapele căzute?

Dragele mele, odată cu înaintarea în vârstă, ne lovim de o problemă estetică destul de incomodă. Pleoapele superioare ale ochilor sunt din ce în ce mai căzute. Se formează astfel o cută al

Dragele mele, odată cu înaintarea în vârstă, ne lovim de o problemă estetică destul de incomodă. Pleoapele superioare ale ochilor sunt din ce în ce mai căzute. Se formează astfel o cută al cărei nivel tot scade de la un an la altul. Căpătăm o privire tristă, ochii nu mai sunt atât de luminoşi precum îi aveam în tinereţe. Procesul îmbătrânirii este ireversibil, însă, din fericire, chirurgia estetică poate elimina, pentru o perioada lungă de timp, pleoapele căzute.

Pentru această problemă s-a inventat blefaroplastia.

Intervenţia elimină aspectul de oboseală iar privirea şi fizionomia feţei devin mai luminoase, mai tinere. Intervenţia poate fi suportată atât de femei, cât şi de bărbaţi. Din fericire, noile proceduri vă rezolvă această problemă în scurt timp. Dupa intervenţie, după ce s-au eliminat ţesuturile în plus, recuperarea se întinde pe maximum o săptămână.

Intervenţia se realizează sub anestezie locală completată cu sedare intravenoasă. Vindecarea se face fără cicatrici, inciziile fiind ascunse în pliurile naturale ale pleoapelor.

Pacienta îşi intrerupe activitatea pentru câteva zile, şi părăseşte clinica la 2-3 ore după operaţie.Am dorit să vă informez despre această procedură întrucât poate fi urmată cu succes până la sosirea sărbătorilor de iarnă, atunci când este bine să fim elegante şi frumoase şi să trecem în noul an încrezătoare în noi înşine.

Cu bine!

Dr. Adriana Frăţilescu
www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod