pensule machiaj

Cum să-ți cureți pensulele de machiaj în câteva secunde: Trucul simplu dezvăluit de o bloggeriță

Rezultatele sunt uimitoare, iar procesul în sine e foarte ușor. Iată cât de simplă poate fi curățarea pensulelor de machiaj!
Curatarea pensulelor de machiaj este o operatiune necesara, dar, sa fim sincere, nu-i deloc distractiva. Pe langa murdaria si stropii pe care le lasa in urma lor, cel mai enervant lucru cand cureti aceste ustensile este ca mananca mult timp. Daca ai de gand sa-ti cureti in curand pensulele de machiaj, ti-ar prinde bine niste trucuri care sa-ti usureze sarcina, scrie RSVP live.

Bloggerita scotiana specializata in machiaj Jamie Genevieve a dezvaluit un truc foarte simplu cu care iti poti curata pensulale in cateva secunde.
Tot ce iti trebuie este un sapun special si un obiect banal din bucatarie: o strecuratoare pentru ceai sau orice sita din otel.

Jamie explica intr-un tutorial video postat pe YouTube ca foloseste o sita din otel pentru a rezolva problema cat ai bate din palme. Ea umple chiuveta cu apa si adauga sapun lichid de trandafiri Castilia produs de Dr. Bronner, despre care spune ca nu afecteaza in niciun fel pensulele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod