Cum ne ajută particulele de diamant să avem un ten fin şi luminos

Dragele mele, Chiar dacă nu am intrat incă oficial în sezonul estival, vara este ca şi instalată în viaţa noastră de zi cu zi. Cu bune şi cu rele. Soarele şi praful din oraş ne irită

Dragele mele,

Chiar dacă nu am intrat incă oficial în sezonul estival, vara este ca şi instalată în viaţa noastră de zi cu zi. Cu bune şi cu rele. Soarele şi praful din oraş ne irită şi ne încarcă tenul, astfel că este bine să avem grijă periodic să îi oferim pielii ocazia să respire. În afara gomajului de acasă, este indicat să faceţi microdermoabraziune, în frecvenţa stabilită de comun acord cu medicul estetician.

Procedura este foarte simplă şi utilă şi ne scapă nu doar de straturile de piele moartă şi de impurităţi, dar şi de puncte negre.

Mai nou, la Perfect Lines, există un aparat nou de microdermoabrazie, care foloseşte particule de diamant. Tratamentul este pe cât de simplu pe atât de eficient. Aparatul sub forma unui stilou împrăştie pe faţă, printr-un jet, particule doarte fine de diamant care exfoliază celulele moarte. În acelaşi timp, aparatul funcţionează ca un vacuum discret care absoarbe particulele de pe suprafaţa pielii şi chiar punctele negre.

Ce rămâne? O piele nouă, fină şi luminoasă, ca şi cum chipul vostru a fost prelucrat în Photoshop.Tratamentul durează în jurul a 10-15 minute, după care se poate aplica pe pielea curăţată o mască revitalizantă.

Personal, folosesc cocktailuri cu placentă care calmează şi tonifiază pielea.

Procedeul este total nedureros, iar rezultatele se văd imediat, astfel că poate fi făcut chiar în ziua evenimentului la care vreţi să participaţi şi să arătaţi extraordinar. Microdermoabrazia poate fi folosită nu doar la nivelul tenului, ci şi a pielii gâtului, a decolteului şi la nivelul întregului corp.

Cu bine!

Dr. Adriana Frățilescu

www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod