Ce facem cu partenerii noștri? Cum îi convingem să meargă la estetician?

Dragele mele, V-am scris până acum despre mai multe probleme ale tenului, și nu numai, oferindu-vă de fiecare dată soluții eficiente. Ei bine, dacă noi, femeile, suntem obișnuite cu o serie

Dragele mele,

V-am scris până acum despre mai multe probleme ale tenului, și nu numai, oferindu-vă de fiecare dată soluții eficiente. Ei bine, dacă noi, femeile, suntem obișnuite cu o serie de ritualuri de înfrumusețare și cu vizitele la estetician, ce ne facem cu partenerii nostri, bărbații care, deși la rândul lor își doresc să arate bine, le este jenă să se prezinte la cabinetele estetice sau chirurgicale.

Ei bine, țin să vă spun că am mulți clienți bărbați care și-au făcut un obicei în a se îngriji, periodic la cabinetul meu.

Dacă la început au fost foarte precauți, dorind să fie totul cât mai discret, cu timpul au înțeles că totul se rezumă la respectul de sine și față de cei din jur. Unii și-au făcut singuri curaj, după ce au citit în presă diverse articole. Însă o mare parte dintre ei au fost convinși de partenerele lor să apeleze la serviciile unui cabinet profesionist. Mulți parteneri se programează împreună chiar.

Sunt mulți oameni de afaceri care au nevoie să aibă un ten impecabil, îngrijit, fără riduri adânci.

Alții vor să scape de grăsimea de pe abdomen, acumulată din cauza stilului de viață sedentar la birou. Consider că nu este nicio rușine pentru un bărbat să fie mai atent cu modul în care arată. În orice cabinet profesionist există tratamente și intervenții special adaptate tenului și nevoilor unui bărbat.

Trebuie doar să se hotărască cât mai din timp să apeleze la aceste servicii de înfrumusețare. Mulți dintre ei vin la cabinet mai târziu decât femeile, iar atunci problemele care trebuie rezolvate sunt un pic mai grave.

De aceea, cred că o mare parte din aport trebuie să îl avem noi, femeile. Să îi face să conștientizeze că îngrijirea tenului și a corpului trebuie menținută constant.

Cu bine,
Dr. Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod