Zece stiluri de coafura pentru toate gusturile

Se poate spune ca, in ceea ce priveste tendintele acestui sezon in materie de coafura, nu avem motive sa ne plangem. Stilurile propuse sunt cat se poate de permisive, indiferent de textura firului...

Se poate spune ca, in ceea ce priveste tendintele acestui sezon in materie de coafura, nu avem motive sa ne plangem. Stilurile propuse sunt cat se poate de permisive, indiferent de textura firului, forma fetei, culoare si tunsoare. Orice persoana isi poate gasi un stil care sa o avantajeze, pentru orice moment al zilei si, am spune, pentru orice stare de spirit. Singua dificultate pe care o vei intampina va fi aceea de a te decide...

  • Iata un stil foarte interesant, situat undeva la granita dintre sever si jucaus, fiind in acelasi timp foarte modern. Trage parul pe spate, prinde-l in doua cozi de cal (cu ajutorul unor elastice simple, cat mai putin vizibile), si apoi adu cozile impreuna, rasucindu-le intr-un coc la ceafa. Poate ca suna complicat, insa in practica e mult mai simplu. Ce-ar fi sa incerci?


  • Intr-adevar, citim pretutindeni ca se poarta parul lung, mai mult sau mai putin ondulat. Insa aceasta nu inseamna ca ar trebui sa-ti lasi parul sa creasca special in acest scop. Ceafa expusa este chiar foarte sexy si in trend. Foloseste spuma speciala pentru volum si piaptana parul pe spate, pentru a-ti expune fruntea.


  • Una dintre cele mai in voga tunsori ale momentului este cea numita "bob". Iti doresti sa fii in pas cu moda, ai hotarat ca te-ar avantaja o asemenea coafura, insa pe de alta parte nu-ti surade perspectiva de a avea o coafura atat de des intalnita in acest sezon. Ei bine, iata o posibila solutie pentru aceasta problema: foloseste o perie mare pentru a orienta parul spre fata si spuma din belsug pentru a mentine coafura.


  • Stii cand se spune despre o femeie ca "il are pe vino-ncoace"? In majoritatea cazurilor, atunci cand are o coafura foarte romantica si, eventual, isi trece degetele prin par. Exista si exceptii, despre care tocmai am vorbit. Pe de alta parte insa, daca ai parul lung, ar fi pacat sa nu speculezi acest lucru in favoarea ta. Vei obtine cu usurinta o asemenea coafura, daca te usuci cu foehneul, tinand capul in jos.


  • Iata o coafura destinata numai femeilor romantice. O poti obtine usor chiar daca parul tau natural este intins, folosind bigudiuri mari pe care rulezi cate o suvita nu foarte subtire de par umed. Sau poti folosi bigudiuri calde pe parul uscat, cu aceleasi rezultate.


  • Daca forma fetei te avantajeaza si simti si tu ca ti s-ar potrivi, ar fi pacat sa nu incerci bretonul. Este foarte modern in acest sezon, indiferent de lungime si orientare, sau daca este franjurat ori nu. Este feminin, interesant si provocator. Foloseste un fixativ cu particule stralucitoare sau ceara.



  • Stilul asa-numit "smuls din pat" poate fi foarte nostim si senzual, daca il gestionezi cu atentie. Intinde cu placa unele suvite (fara a urma vreo regula, alege-le la intamplare) si ciufuleste-le cu ajutorul degetelor. In prealabil, aplica o spuma cu efect de fixare puternica.



  • Atunci cand este vorba de o ocazie deosebita, poti capta pentru o clipa stralucirea unei adevarate dive de la Hollywood. Secretul il constituie, in cazul acesta, buclele. Foloseste niste bigudiuri mici, care vor forma bucle stranse si nu te pieptana dupa ce le scoti. Fixativul stralucitor nu trebuie sa lipseasca, iar machiajul va fi adaptat in consecinta.



  • "Cucu-bau". Nu inseamna ca te joci. Este o tunsoare cel putin interesanta, elementul central fiind bineinteles un breton lung, orientat intr-o parte. Tunsoarea de baza este tot bob, cu varfurile franjurate.




  • Din aceasta galerie nu putea sa lipseasca tocmai cocul, atat de modern in acest sezon, si de practic, daca ne gandim la zilele toride care se apropie. Ia parul din parti si prinde-l in varful capului, rasucit.

    Un articol de Greta Harja

     

    Comentarii (14)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • dodot mihaela pe 30 Dec 2010, 12:04
      idei stralucite pt noaptea dintre ani

      imi plac tare mult ideile de coafura.Teoretic am inteles, dar practica m-a omorat

      2
      1

    • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:27
      BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

      TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

      0
      2

    • lory pe 7 Feb 2010, 23:13
      coafuri ce se pot purta si la munca ?

      m-ar interesa cum mi as putea aranja parul in fiecare zi altfel cand plec la serviciu :))))

      0
      3

    • nemes amalia pe 8 Ian 2010, 13:34
      cuafurile

      foarte foerte ,.................................naspa

      4
      1

    • adina pe 30 Dec 2009, 21:39
      ...

      Ce va face sacredeti ca unele persoane nu s-ar cafa asa? Nu zik de mn :)):)) dar unii chiar adora stilurile astea dak oamenii asa se simnt bine ce le putem face noi? Fiecare cu parul si cu stilul lui ;));)

      2
      2

    • Oana pe 25 Iul 2009, 17:08
      super

      e superba freza(coafura)a 5a:Ximi place la nebunie:)

      1
      4

    • M pe 2 Mar 2009, 17:32
      ,

      zici ca-s de la balamuc foarte frumos dar sa nu le copiati ca poate ajungeti la spital ;)

      0
      4

    • aida pe 6 Feb 2009, 09:38
      :)

      fetelor asta e moda de scena noi tb sa cumintim freza sa adaugam la ea.voua va lipseste imaginatia;)folositi va imaginatia.

      0
      3

    • mary pe 29 Aug 2008, 22:20
      naspa

      daca m-as duce asa afara ar crede toata lumea ca am inebunit!daca si astea sunt coafuri normale inseamna ca eu nu mai sunt normala........

      1
      2

    • RAluca pe 21 Aug 2008, 14:41
      coafuri

      v-as ruga va rog frumos sa mai postati si alte tipuri de coafuri ;sa fie cat mai variate:)multumesc!

      0
      2

    • mada pe 14 Aug 2008, 09:08
      uoffff

      sincer doar prima fata imi place....in rest niste coafuri asa de moda...de scena....dati si voi cv asa care sa puea akizitioana shi noi!....:-P....

      1
      1

    • ioana pe 10 Aug 2008, 18:45
      cum imi aranjez parul?

      Am parul scurt si cret.Nu stiu cum sa il aranjez pentru o nunta.Va rog frumos sa imi dati o idee.Imi sta parca ar fi deja coafat.Va multumesc

      0
      2

    • izabela pe 16 Iun 2008, 00:41
      ce coafuri sunt astea

      voi vreti sa mearga asa femeile pe strada sa le ia aia de la nebuni sa creada ca or evadat de la casa de nebuni .. bai oameni voua nu va functioneaza neuronul sunteti dusi rau unde vreti sa mearga femeiile asa ca nu le mai primesc sotii acasa bah... naspa ma asteptam sa vad ceva mai portabil .. doamneee ferestece oameni mai sunt pe pamantul asta!!!

      1
      2

    • dana pe 30 Mar 2008, 19:44
      ce coafuri sunt astea?

      as fi vrut sa vad coafuri 'purtabile'.. asa vedti voi femeile sa mearga la lucru?... cred ca ar fi date afara pt k sar speria clientii de ele!!!

      2
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod