Un nou trend pe Instagram: părul cu efect strălucitor

În ultimii ani au existat o mulţime de trenduri pentru colorarea părului, printre care stilul curcubeu, părul în nuanţe pastelate sau stilul holografic.
Dar o nouă tendinţă în colorarea părului face senzaţie pe Instagram şi Pinterest.

Este vorba despre colorarea părului în culori intense şi aplicarea unei nuanţe mai deschise pe orizontală, astfel încât să fie creată iluzia unei străluciri puternice. Stiliştii se folosesc de jocul de lumini şi umbre pentru a crea iluzia unei străluciri puternice. Trendul este răspândit pe reţelele de socializare cu hashtagul #shineline.

Deşi nu este tocmai o invenţie nouă, datând de fapt încă din 2014, părul cu efect strălucitor a devenit cu adevărat popular în ultimele luni.
Părul este decolorat pe lungime, printr-o linie orizontală care imită o rază de lumină. Efectul este acela de păr cu reflexii puternice.

"Am vrut să creez efectul pe care o rază de lumină îl creează atunci când cade pe păr, într-un anumit loc", declară specialistul în vopsirea părului Aura Friedman, unul dintre coloriştii care au pus bazele acestei tehnici de vopsire.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod