Tunsorile pe care le aleg întotdeauna femeile celebre care au peste 50 de ani

Vedetele sunt de fiecare dată o sursă bună de inspirație când vine vorba de alegerea unui nou look. Descoperă la ce tunsori apelează vedetele de peste 50 de ani pentru a părea mult mai tinere.
Există multe concepții învechite cu privire la tunsorile potrivite pentru femeile de peste 50 de ani. Vedetele sunt cel mai bun exemplu care ne arată că nu există tunsori nepotrivite pentru vârsta matură, însă sunt unele stiluri care ne pot avantaja mai mult după această vârstă. Totul are legătură cu structura părului, desimea și textura, care încep să se schimbe în perioada premenomapuzei și menopauzei.

„Părul are tendința de a se rări, culoarea se estompează și firele devin mai aspre atunci când sunt albe”, declară hairstilistul celebrităților Edward Tricomi pentru whowhatwear.co.uk. Dacă te confrunți cu astfel de schimbări după vârsta de 50 de ani, probabil te întrebi care sunt cele mai potrivite tunsori pentru tine.
Iată câteva stiluri pe care femeile celebre de peste 50 de ani le poartă adesea:

Tunsorile scurte


Tunsorile de tip pixie sunt mult mai ușor de întreținut decât părul lung și oferă câteva avantaje importante. Sunt o alegere excelentă dacă te confrunți cu rărirea părului pentru că vei obține mai mult volum. În ceea ce privește culoarea, trebuie să știi că tonurile de gri argintiu sunt mai populare ca niciodată și îți poți pune în valoare părul dacă este predominant alb. Folosește un șampon albastru sau mov pentru a elimina nuanțele gălbui și a obține acel alb argintiu strălucitor care este în tendințe.

Citește și: 5 nuanțe de păr în tendințe pentru toamna 2021


Tunsoare bob


Bobul este una dintre puținele tunsori care se potrivesc oricui, indiferent de forma feței sau de textura părului. Pe de altă parte, există foarte multe variații ale acestei tunsori, astfel încât vei putea găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine.
De exemplu, poți încerca bobul cu breton drept, cu breton pe o parte, bob scurt sau bob lung, cunoscut și ca lob.

Părul de lungime medie


Lungimea medie, care depășește cu câțiva centimetri nivelul umerilor este o altă tunsoare ideală pentru femeile de peste 50 de ani. Îmbină lungimea medie cu efectul de volum obținut cu ajutorul șuvițelor inegale. Este important să optezi pentru o tunsoare care să încadreze perfect chipul și să îi ceri hairstilistului să creeze țuvițe inegale care să ofere un plus de volum. 

Păr lung, tuns în scări


Există concepția greșită că părul lung nu este potrivit pentru femeile mature.
Însă nu este o regulă ce se aplică tuturor. Dacă ai părul des în mod natural, firul gros și sănătos, părul tău va arăta excelent atunci când are o lungime mai mare. Secretul este să îl îngrijești corect și să obții acea strălucire naturală. Culoarea părului este mult mai importantă decât tunsoarea în cazul femeilor de peste 50 de ani, cu atât mai mult în cazul părului lung. Întreținerea culorii este esențială, pentru că o culoare ștearsă și estompată te va face să pari mai în vârstă. Nuanțele deschise sau aplicarea unor șuvițe în tonuri mai deschise oferă luminozitate chipului și sunt ideale pentru a „tăia” câțiva ani de pe chip.
Tehnicile de colorare de tip baleiaj sau ombre sunt o alegere excelentă din acest punct de vedere.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod