Tunsori clasice pentru păr scurt de vară. 50 de idei

Dacă plănuiai să te tunzi scurt, zilele caniculare de vară te vor convinge să o faci cât mai repede! Descoperă cele mai frumoase tunsori clasice pentru păr scurt de vară
Tunsorile scurte sunt ideale pentru femeile care nu vor să piardă prea mult timp în fața oglinzii. Poți doar să adaugi puțină textură folosind un spray pentru texturare, așa cum sunt cele cu sare, și ai obținut look-ul perfect. Însă este de reținut faptul că nu îți vei mai putea prinde părul în coadă sau în coc. Pe de altă parte, nu-ți poți ascunde rădăcinile dacă nu te-ai spălat pe cap, prin urmare va trebui să te speli mai des pe cap sau chiar zilnic. Iar ca să păstrezi forma tunsorii pe care ai ales-o va trebui să faci mai des vizite la salon pentru a te tunde. Câteva tunsori clasice pentru păr scurt de vară pe care să le încerci se numără tunsoarea bob, tunsoarea pixie sau tunsoarea lob.

Tunsori clasice pentru păr scurt de vară - Tunsoare bob


Una dintre cele mai populare tunsori scurte, bobul ajunge de obicei până la nivelul mandibulei.
Include numeroase forme și variante, inclusiv păr scurtat până la nivelul urechilor sau lung până aproape de umeri. Este un început bun dacă vrei să încerci pentru prima dată o tunsoare scurtă. Există foarte multe variante de bob, care se potrivesc oricui, indiferent de forma feței. Cele care au fața rotundă ar trebui să aleagă un bob lung, care trece de nivelul bărbiei, la fel și cele care au chipul în formă de inimă, cu bărbia ceva mai subțire. De asemenea, se mai potrivesc boburile voluminoase până la bărbie, care echilibrează proporțiile feței. Dacă ai fața alungită sau ovală, tipurile de bob drept, cu tăieturi bine definite și vârfuri în stil blunt evidențiază perfect bărbia.

Citește și: Coafuri cu bentiță. Cele mai frumoase 35 de stiluri pe care să le încerci


Bobul cu o cărare adâncă pe o parte oferă mult volum şi senzaţia unui păr foarte des.
Vârfurile tunse bont oferă acelaşi efect de volum, fiind stilul preferat de vedete pentru bob, în defavoarea vârfurilor alungite, tunse în scări.

Un alt tip de bob în tendinţe pentru acest an este bobul scurt, ondulat. Este o varintă ideală pentru părul creţ sau ondulat în mod natural. Atunci când părul tău are onduleuri naturale, o astfel de tunsoare este mult mai uşor de întreţinut.

Tunsori clasice pentru păr scurt de vară - Tunsoare pixie


Mult mai scurtă decât un bob, tunsoarea pixie presupune de obicei tunderea părului scurt la spate și pe laterale, iar părul din partea de sus lăsat puțin mai lung. În prezent, cea mai populară tunsoare pixie este cea cu un breton dat pe o parte, dar la fel de bine arată și varianta cu micro-breton. „Tunsorile pixie pot face o față rotundă să pară și mai rotundă.
Recomand întotdeauna asocierea unei tunsori pixie cu un breton pe o parte pentru a evita acest efect. Femeile care au chipul în formă de inimă pot purta o tunsoare pixie destul de scurtă la spate, iar cele cu fața alungită ar trebui să aleagă una cu o cărare pe o parte sau onduleuri care să adauge volum”, recomandă hairstilistul Neil Barton.

Tunsori clasice pentru păr scurt de vară - Tunsoarea lob


Tunsoarea lob nu este altceva decât un bob ung. Părul tuns în stil lob ajunge până la nivelul umerilor sau puțin deasupra și are aceeași lungime pe toate laturile. Este o alegere sigură, pentru că tunsoarea lob se potrivește oricui. 

Bobul lung arată excelent atât în cazul părului perfect drept, cât și al celui ondulat sau chiar creț. Numeroase staruri de la Hollywood și din industria muzicală au adoptat deja acest look care avantajează pe oricine.
Olivia Palermo, Emma Stone, Chrissy Teigen sau Jennifer Lawrence sunt numai câteva dintre celebritățile care au încercat acest look. 

Dacă ai părul perfect drept, onduleurile lejere obținute foarte ușor cu puțină spumă de păr sau dormind cu părul împletit peste noapte sunt o altă modalitate excelentă de a oferi un plus de volum părului de lungime medie. De asemenea, este timpul ca în acest sezon să încerci o cărare perfect dreaptă, pe o parte. Cărările laterale au fost dominante în cadrul show-urilor de modă pentru primăvară-vară 2020.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod