Tunsoarea pixie ondulată, stilul în trend pe care să-l încerci. 20 de idei

Ți-ai făcut planuri serioase pentru sfârșitul perioadei de carantină, inclusiv acela de a-ți schimba look-ul? O tunsoare scurtă care pune în valoare buclele și onduleurile a devenit o adevărată obsesie pentru vedete și fashioniste.
Pentru că este ușor de purtat și de întreținut, această tunsoare câștigă pe zi ce trece tot mai multă popularitate. Arată excelent pe părul creț și ondulat în mod natural, dar poate fi o opțiune bună și dacă ai părul drept. În acest caz va fi necesar să folosești destul de des placa sau ondulatorul pentru a crea bucle și a-i oferi părului tău mai mult volum. 
 

Citește și: Cele mai frumoase tunsori în scări. 20 de idei din care să te inspiri 


Tunsoarea pixie ondulată este perfectă dacă ai părul fin sau rar pentru că te ajută să-i oferi mai mult volum și să-l faci să pară mai des.
Produsele de styling pentru volum sunt foarte utile din acest punct de vedere și în același timp sunt utile pentru a defini buclele și onduleurile. Este suficient să aplici în palme puțină spumă de păr cu fixare flexibilă și apoi să-ți strângi părul în pumni. Astfel vei defini buclele fără să te străduiești prea mult. În câteva minute vei avea coafura perfectă.

Iar dacă vrei să-ți pui și mai mult în valoare onduleurile, poți încerca șuvițele și accentele de culoare care oferă dimensiune și volum.
Șuvițele deschise la culoare se potrivesc de minune cu tunsoarea pixie.
 
Descoperă 20 de idei pentru tunsori pixie ondulate din care să te inspiri. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod